Kun kesä saapui Köpikseen

Toissaperjantaina palloiltiin F:n kanssa kesäisillä (joo, sanoin kesäisillä!) kaduilla ja mä hihkuin. Olin aivan hillittömän onnellinen tästä vuodenajasta ja koin aiemmilta Köpis-vuosilta tuttuja pakahduttavia ilon tunteita sen johdosta, että saan viettää tässä kaupungissa koko kesän. F katsoi mua huvittuneena ja hymyili, sanoi että kiva kun oot iloinen mutta voisit kanssa joskus kokeilla tällaista vuoden ympäri kestävää tasaista tyytyväisyyttä, suosittelen sitäkin. Noi vuoristoratamaiset vaihtelut vaikuttaa suht uuvuttavilta. Mahdollinen ajoittainen uvuttavuus ei paljoa kiinnostele sellaisella hetkellä, kun mun sieluni laulaa kirsikankukista ja cavalaseista kanaalin varrella, 

just tän takia sä rakastat mua! Mä ainakin rakastaisin!

 

2F6BF746-7E1F-4EDC-8463-BE53ED1EAA23.JPG

34A61C40-A131-42FD-BF15-A5C27A52548E.JPG

 

Tän viikon perjantaina palloiltiin Susan kanssa vieläkin kesäisemmillä kaduilla ja hihkuttiin molemmat. Viime kesänä meidän yhteisellä to do -listalla oli vaikka mitä ihanaa (lähinnä viiniin liittyvää), mutta ei saatu ruksattua niistä jutuista yli juuri mitään koska syksy tuntui muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta jatkuvan syyskuusta 2016 aina maaliskuulle 2018. Ja tässä me nyt oltiin, huhtikuun puolella, juomassa cavaa kanaalin varrella! Check.

Käppäiltiin kaupunginosasta toiseen, pakahduttiin onnesta kun kadunvarret ja sillat täyttyivät ihmisistä, elämästä ja musiikista. Toisin kuin rakas, järkevä poikaystäväni, Susa ei kyseenalaistanut sitä etteikö just tällainen ilo voittaisi mennen tullen jatkuvan tyytyväisyyden. Mulle talvi oli loputtoman pitkä ja välillä vähän toivoton, lamaannuttava ja säkkimäinen, mutta se tuntuu jo nyt kovin kaukaiselta. Kesäkausi on täällä ja oon niin onnekas, kun saan viettää sen tässä kaupungissa.

 

59913428-38B9-4EB3-ACEB-6BB806D237B8.JPG

C7399994-6EEC-4D60-9724-525107774AA2.JPG

 

Ahhhh.

P.S. Viime vuoden toukokuussa koin näitä samoja fiiliksiä, ja siitä löytyy postaus täällä (eräs omista lempipostauksistani evör, kuinkas muutenkaan koska kesä <3<3<3). Hassu nähdä, että tällä kertaa vuodenaika starttasi peräti kuukautta viime vuotta aiemmin! Toivottavasti se on hyvä enne, ja tarkoittaa superihanaa, pitkää kesää.

Muistathan seurailla joko FacebookinBloglovinin tai Instagramin kautta

 

Kommentit (6)
  1. En kestä, miten piristävä postaus ja en kestä sitäkään, kuinka kaunis kaupunki Köpis on! Tahon matkustaa mä Köpikseeeeeeeeeeen <3

    1. Haha, ihana <3 Tänne vaan, Köpis on maailman paras kesäkaupunki kun sille päälle=säälle sattuu!

  2. Ihania kuvia! Oon ihan fiiliksissä <3 Tännekkin odottelen alkukesää saapuvaksi, tosin oon valmistautunut tänävuonna hyvin ja otin varaslähdön ostamalla lentoliput Sveitsiin ens kuun loppuun. Eli vaikka se kesä ei tänne koskaan löytäisi, niin mä aion löytää sen!

    1. Oih, Sveitsi kuulostaa ihanalta! Mä taasen en luota Tanskan kesään sen vertaa, ettei ois joku plan B takataskussa 😀 Eli meitä kutsuu Kreikka kuukauden kuluttua.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *