Kylässä: Lindan & Fredden elegantti Espoon koti (feat. Alfons)

Pääsiäisen Suomi-reissulla majailin yhden yön Lindan ja Fredden ihanassa kodissa Espoossa. Lindahan on siis mun vanha työkaveri / hyvä ystävä ja se ihminen kenen kanssa pistäisin majataloni pystyyn jos saisin valita kenet vaan! Linda on sen lisäksi mun elämän ensimmäisiä sisustusidoleita, ihminen kenen käsissä koti toisensa jälkeen muuttuu superkauniiksi. Oli siis sanomattakin selvää, että ilmestyisin paikalle kamera kaulassa.

 Lienee myös mainittava, että sain Lindan ja Fredden luona aivan upouudenkin ystävän (ja jos nyt ihan totta puhutaan, en usko että me koskaan päästiin täyteen yhteisymmärrykseen siitä, ollaanko pelkästään friendzonella). Hänen nimensä on Alfons ja hän on mannermainen bulldog. Ei siitä sen enempää, näette kohta itse.

Tätä suuremmitta puheitta, astutaan peremmälle.

 

 

Mielettömän avara, upea avokeittiö sekä ruokailutila ovat asunnon sydän ja katseenvangitsija. Rakastan värien ja yksityiskohtien hillityksi jäävää, mutta silti tosi kiinnostavaa kokonaisuutta. Laadukkaat materiaali- ja designvalinnat todellakin merkkaa (note to self: älä osta niin paljon kaikkea ihmeen räyhnää).

Ja siis mitkä maisemat kokkailla! #kitchengoals

Kiinnostuneille tiedoksi: ruokapöytä on Hayn Loop Stand, tuolit Carl Hansen & Sonin Wishbone ja valaisimet Globen Lightingin Marble.

 

 

Pyöreä peili on mittatilaustyötä ja lisää tilan avaruutta sekä valoisuutta entisestään.

Lisäksi en kestä, että Lindallakin on tuollainen hinkumani pyöreä maljakko niin kuin Susallakin. Miksi kaikilla on paitsi mulla?! #maljakkogoals

 

Ai moi Alfons. Ootpas sä pysynyt kiltisti poissa kuvista...

 

Pienen suuret yksityiskohdat usein tekevät "peruskodista" todella kauniin, sellaisen joka jää mieleen. Tässä kodissa yksi sellainen juju on päätyasunnon korkea tyylikäs ikkuna pitkällä seinällä. (Note to self: kun oot ostamassa uutta asuntoa, mieti löytyykö sieltä joku tämäntyyppinen juju joka saa ihmiset huokailemaan kateudesta ihastuksesta.)

 

 

Olohuone on kodikas ja tehty lekotteluun. Saan sisustuksesta vähän merellisiäkin viboja, joita Laajasalon kasvattina arvostan kovasti.

Rakastan myös olkkarissa jännien yksityiskohtien ja rauhallisten värien luomaa seesteistä, mutta silti kiinnostavaa kokonaisuutta. 

 

Kultaraamit kiinnostaa ihan älyttömästi just nyt. #kehysgoals

 

Aivan ihana koti, eikös? Kiitos Linda, Fredde & Alfons, että sain tulla kylään <3

 

P.S. Mä oon maailman eniten koiraihminen ja musta on joskus hauska miettiä millaisia koirat ois, jos ne ois ihmisiä (mun edesmennyt rakas puudelini Lio ois ollut sellainen kärttyinen vaari, joka kantaa vuoden ympäri vanhanaikaista sateenvarjoa mukanaan, pukeutuu ruskeisiin housuihin joiden polvet on vähän kuluneet, ärisee teineille ja käy kalliissa pihviravintoloissa lounaalla). Alfons ois Instagram-malli jolla on 113.000 seuraajaa, ei epäilystäkään (todennäköisesti se ois myös koukuttunut fillereihin).

Mun aiemman kyläilyt:

Susan ja Mortenin ihana koti Nørrebrossa

Johannan täydellinen Köpis-koti

---

Muistathan seurailla joko FacebookinBloglovinin tai Instagramin kautta

 

Kommentit

Ihanan valoisa ja freesi koti. Nuo Wishbonen tuolit näyttävät todella upeilta. Meikäläinen on tässä haaveillut edes yhdestä Wishbonesta ja innostuin hetkeksi, kun bongasin tuolin Hullareiden lehdestä. Harmi vaan, että Hullareidehintakaan ei ihan ole omassa budjetissa. Onneksi haaveilu ei maksa mitään :D

Nämä kotiesittelyt ovat muuten inspiroivia ja olisikin kiva joskus päästä kurkistamaan tanskalaisiin koteihin. ;)

Valoisia kevätpäiviä!

marjapilami

Samaa mieltä, upea koti! Ja mitä jos pyytäisit vaikka seuraavaksi joulu- tai synttärilahjaksi Wishbone-kolehtia? ;o)

Kiva kuulla että tykkäät esittelyistä, lupaan yrittää kutsua itseni kylään ihaniin koteihin vähän useammin jatkossa :D

Ainiin, unohdin edellisessä kommentissa mainita, kun ihastelit ystäväsi pyöreää maljakkoa...mieleen tuli tämä sisustusliike: https://miadesign.fi/tuote-osasto/sisustustavarat/maljakot/

Mia Design -putiikin valikoima on mitä ihanin, kannattaa joskus piipahtaa Suomi-visiitin aikana jos ei oe ennestään tuttu.

marjapilami

Kiitti vinkistä! <3 Taitaa tosiaan olla aika hankkia se pyöreä maljakko lähitulevaisuudessa...

Kommentoi