Mitä blogikriisi opetti?

Kaksi kuukautta sitten podin syvää blogikriisiä. Koin ajaneeni itseni lievään umpikujaan sisustusteemalla, joka oli tuntunut mahdottoman hyvältä idikseltä vuotta aiemmin. En mä enää jaksanut keksiä sisustusaiheesta koko ajan asiaa, eikä siitä vinkkelistä ollut enää niin paljon uutisiakaan. Mielessä kyti kaikki sekalaiset aiheet elämästä ja into kirjoittaa, se sama into jonka takia tän blogin perustin, mutta tuntui ettei ehkä oo sopivaa

tehdä syrjähyppyä aihepiiristä, johon on jotenkin sitoutunut.

Joten postaustahti väheni, homma alkoi tuntua pakkopullalta. Epäluontevalta. Kai siihen kanssa vaikutti vuodenaika ja elämän muut myllerrykset, tiedä häntä. Ei vaan tuntunut leppoisalta. Ja ehkä just nimenomaan leppoisaa blogin kirjoittamisen pitäis olla, jotta pystyy tuottamaan kivoja juttuja. Mun mielestä. Kyllä te vaistoatte mun buugin.

 

IMG_0015.JPG

 

Onneksi avauduin aiheesta täällä ja te käskitte horisemaan mitä lystään. Puuh, mikä helpotus. Ootte varmaan huomanneet, että meininki on muuttunut siitä eteenpäin. On ihanan helppoa näpytellä menemään, kun en enää rajoittele itseäni. Oon oppimisen, vaikkakin sitten kantapään kautta tapahtuvan, suuri kannattaja, eli tässä olisi muutama kriisistä poimittu läksy:

– Älä kulje laput silmillä suuntaan, joka joskus aiemmin tuntui hyvältä idealta. Koska se suunta ei ehkä ookaan enää oikea.

– Älä anna muiden lokeroida sua liian tiukasti, mutta ennen kaikkea – älä hyvä ihminen ainakaan lokeroi itse itseäsi.

– Älä turhaan huolehdi muiden odotuksista ja oletuksista, koska oot kuitenkin parhaimmillasi aitona ittenäsi ja omassa elementissäsi. Jos joku ei satu tykkäämään susta sellaisena, niin whatever, menköön.

– Joskus paineet tekevät hyvästä jutusta jotenkin hankalan ja kun paineet katoaa, alkaakin taas nauttia siitä. Eli paineiden luominen itselleen on vaan tosi, tosi tyhmää.

– Ja joskus on hyvä pysähtyä miettimään, ketä varten teet mitä sä teet. Paras kombo on ehkä sellainen, jossa teet asioita oman onnesi eteen, itsellesi luontevalla tavalla ja ammennat siitä samalla hyvää fiilistä muille.

Tänään tuntuu, että blogin kirjoittelu on just oikeanlainen osa elämää. Ehkä jopa pikkuisen elämää suurempaa. Ihanaa, kun ootte siellä <3

Two months ago I had a blog crisis, but it’s oh so over now <3

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

Facebook

Bloglovin’

Snapchat & Instagram @marjapilami

Kommentit (4)
  1. Iiiihana postaus ja niin erinomaisen sydäntälämmittäviä ohjeita! <3 Tykkään sun blogista niin paljon. 🙂

    1. Kiitti ja samat sanat sinne! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *