Oih, tänään alkaa loma

E08FFC01-5928-4C68-9170-FBED318C50A0.JPG

 

Enpä olisi arvannut, että tässä vaiheessa kesää oon jo patsastellut menemään biitsikeleissä, oman elämäni kreikkalaisena, viikkokaupalla. Onneksi oon siinä mielessä joustava tyyppi, että mitä ihanaan ilmaan ja kesään ylipäätään tulee, niin enempi parempi. Oon lisäksi hyvinkin valmis ottamaan varaslähdön lomakauteen, häippäsemään kreetalaiseen rantaresorttiin ja unohtamaan hetkeksi kaiken arkisen.

Sanoin F:lle tuossa viime viikonloppuna kun me oltais voitu pyykätä, pakata ja järjestellä kaikkia pakollisia viime hetken juttuja muttei tehty niistä mitään, että paniikkihan tässä taas iskee ennen reissua. Niin kuin joka kerta. Se vähän hermostui mulle, kysyi onko aina pakko puhua paniikista ja käyttää niin dramaattisia ilmaisuja kaikesta että toinenkin säikähtää. Hyvä pointtihan sillä oli. Mutta nyt kun ollaan pyöritetty täällä kotonamme alkukesän kauneimpina iltoina hikistä, lähes normiduunipäivän mittaista työleiriä eikä olla ehditty kunnolla nukkuakaan, niin sellaiset mitä mä sanoin -henkiset ajatukset on kieltämättä pyörineet päässä. Milloin me opitaan? (Meille on tulossa siis ekaa kertaa Airbnb-vieraita, joka on lietsonut lomanaluspaniikin uuteen ulottuvuuteen.)

Eli joo. Loma. Se on hyvä juttu.

Parisen postausta on ajastettu tulevalle viikolle, mutta muuten blogissa tulee olemaan keskimääräistä hiljaisempaa. Te ootte ihania, mutta no way in hell mä otan läppärin tälle reissulle mukaan – enkä muutenkaan aio keskittyä juuri muuhun kuin lukemiseen, syömiseen ja kreikkalaisiin viineihin. Instagram tulee puolestaan varmasti kuvien ja stoorien muodossa laulamaan hoosiannaa koko viikon, eli jos et vielä seuraa sitä kautta niin löydät mut nimellä marjapilami

 

Tässä olisi hiljaisempaa blogiviikkoa täydentämään vähän vanhempaa loma-aiheista luettavaa:

 

Kroatian kuvapäiväkirja viime kesältä

Toscanan rakkausloman fiilistelyä

Kuvakimara talven Thaimaan saarireissulta

Ja sitten vielä 10 syytä miksi kotona on kivempaa kuin matkoilla, kröhöm

 

Muistathan seurailla joko FacebookinBloglovinin tai Instagramin kautta

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *