10 x alkuvuoden suosituimmat postaukset

Kesäkuun päätyttyä ajattelin koota vielä yhteen vuoden ensimmäisen puoliskon suosituimmat postaukset. Tässä ne siis tulee Nuden TOP 10 postausta tammikuusta kesäkuuhun!

Parhaat luonnonkosmetiikan kasvovedet kivijalkamyymälöistä. Olen itse nyt ihan hurahtanut kasvovesiin, etenkin suihkutettaviin sellaisiin. Tästä postauksesta löydät parhaat tärpit kivijalkakaupoista löytyviin kasvovesiin.

meikkivoide tahra takin kaulus

Meikkivoiteen puhdistus takin kauluksesta. Mikään ei ole raivostuttavampaa kuin meikkivoiteen leviäminen takinkaulukseen! Tästä postauksesta löydät superhelpon kikan meikkisutun puhdistamiseen kauluksista.

kulmien värjäys kotona

Ohjeet: Kulmien värjäys kotona. Värjätyt kulmat helpottavat kummasti arkea. Kulmien meikkaamiseen ei menee aikaa ja etenkin kiireaamuina ne pari ekstraminuuttia tulee ehdottomasti tarpeeseen. Tästä postauksesta löydät tutorialin kulmien värjäykseen kotona.

38 ripsiväri

7 x meikkituote, jolle ei löydy muilta merkeiltä haastajaa. Mut haastettiin pohtimaan, mitkä meikkituotteet ovat sellaisia, joille en ole löytänyt haastajaa miltään muulta merkiltä. Tässä postauksessa seitsemän sellaista supertuotetta!

Paras fysikaalinen aurinkosuoja kasvoille. Olen lähes kokonaan siirtynyt fysikaalisiin aurinkosuojiin ja tämä on ihan paras aurinkosuoja kasvoille! Olen käyttänyt tätä koko tämän kesän käytännössä joka päivä.

benefit meikit kokemuksia

Inhokit ja suosikit Benefitiltä. Benefit on aina ollut yksi suosikkimerkeistäni. Tässä postauksessa esittelen Suomeen viimeinkin rantautuneen brändin parhaimmiston ja noh.. ei niin parhaimmiston.

silmämeikki ohjeet tutorial

Tutorial: kimaltava persikkainen silmämeikki. Tutorialit ovat aina olleet supersuosittuja blogissani ja niin siis myös tämä kimaltavan persikkainen silmämeikkitutorial 🙂

suomalainen kosmetiikka

Parhaat Suomessa valmistetut ihonhoitotuotteet. Koronakevät sai miettimään monia asioita ihan uudelta kantilta. Kuten sitä, kuinka olisi hyvä suosia nyt suomalaista. Siksi keräsinkin yhteen parhaat täällä meillä Suomessa valmistetut ihonhoitotuotteet.

Lumene Blur peiteaine

Testissä uusi Lumene Blur Longwear Concealer -peitevoide. Yksi tämän kesän suurimmista yllättäjistä on tämä Lumenen uutuuspeiteaine! Käy kurkkamassa arvio postauksesta.

pinnikampaus ohjeet

Ohjeet: kuinka saada painava pinni pysymään hiuksissa koko päivän. Pinnitrendi on edelleen kuumimmillaan, mutta yksi ongelma isojen pinnien kanssa tulee; ne eivät meinaa millään pysyä paikoillaan. No tästä postauksesta löydät siihen helpon kikan!

Pysy mukana jatkossakin! bloglovin’ + facebook + blogit.fi

kauneus meikki hiukset iho
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *