4 kauneusjuttuja jotka voit tehdä kotona

Nyt kun kotona on tehty töitä ja vietetty kaikki vapaa-aika yli viikon ajan, alkaa se näkyä melkein vieroitusoireina. Näen melkein joka yö unta siitä, että näen jotain ystävääni ja tuntuu, että päivistä alkaa olla vaikeaa pysyä kärryillä, kun kaikki harrastuksetkin on katkolla. Mutta tämä kaikki on tietysti pientä verrattuna esimerkiksi pienyrittäjien ahdinkoon.

Olen siitä onnellisessa asemassa, että voin tehdä töitä kotona, enkä ole vallitsevan tilanteen takia menettänyt esimerkiksi kumpaakaan työpaikoistani. Lähipiirini on onneksi pysynyt terveenä ja otamme kaikki tilanteen erittäin vakavasti. Olen moneen otteeseen käskyttänyt äitiänikin pysymään visusti kotona, vaikkei suoranaisesti riskiryhmään kuulukaan. Pidetään kaikki yhdessä tiukkaa linjaa, niin hallituksen ei tarvitse ruveta kovempiin otteisiin ihmisten pitämiseksi kotona!

Päätin pieneksi piristykseksi kerätä teille yhteen 5 asiaa, joita voi tehdä kotona kun aika käy pitkäksi. Toki joku voi pitää näitä juttuja ihan turhanpäiväsinä, mutta ainakin itselleni kaikenlainen touhuaminen tuo mielenrauhaa stressaavina aikaoina. Nyt voi halutessaan puunata itseään, kun kotikin alkaa ekan karanteeniviikon jäljiltä  olla tiptop! Tässä siis tekemistä seuraaville viikoille 🙂

kulmien värjäys kotona

Kulmakarvojen värjääminen

Meikkiä tulee näinä aikoina käytettyä olemattoman vähän. Mutta kun sitä vähän siistiytyy vaikka kauppareissulle, tulee heti paljon parempi fiilis, ainakin itselleni. Oletteko te huomanneet samaa?

Siksi kulmakarvojen värjääminen voi tuottaa iloa pitkäksikin aikaa. Vaikka en ole meikannut, tunnen, että kasvoillani on ainakin vähän skarppiutta, enkä näytä ihan siltä miltä musta tuntuu; kuukausia kotona homehtuneelta mökkihöperöltä 😀 Ja samaa fiilistä muuten tuottaa itseruskettavan käyttö!

Tein juuri vähän aikaa sitten tutorialin kulmakarvojen kotivärjäykseen ja sen löydät täältä.

Kosmetiikkavarastojen järjestely

Tähän mun pitäisi ryhtyä itsekin tällä viikolla. Saan paljon kosmetiikkaa testiin ja joudun ihan tosissani järkkäilemään työhuonetta, jos meinaan pitää sen tavaratulvassa siistinä. Nyt siihen olisi hyvin aikaa!

Olen aina välillä jättänyt joitain käyttämättömiä tuotteita rappukäytävään naapureille, mutta en uskalla sitä tässä tilanteessa tehdä. Pitää yrittää varastoida noita kiertoon lähteviä purkkeja johonkin ja jakaa niitä sitten, kun tilanne vähän normalisoituu.

diy kuoriva kahvi saippua

DIY-kuorinnat ja -maskit

Olen jakanut täällä blogissa reseptejä itsetehtyihin hiusmaskeihin ja vartalokuorintoihin. Viimeisimmästä DIY-postauksesta löydät ohjeet mm. hiuspohjan kuorinta-aineeseen ja kuivan ihon kasvonaamioon. Lisäksi jaoin viime viikolla ohjeet kuorivaan kahvisaippuaan, jonka tekeminen onnistuu myös helposti kotioloissa. Löydät sen ohjeet täältä.

EVOLVE ORGANIC BEAUTY RADIANT GLOW

Ihonhoitoa pitkän kaavan kautta

Aika usein olen arki-iltaisin niin loppu, että hyvä kun jaksan pestä meikit pois ja tarttua siihen vakkari yövoiteeseen ennen nukkumaanmenoa. Nyt, kun energiaa on vaikka muille jakaa, voin testailla vaikka uusia kasvonaamioita, -kuorintoja ja VIHDOIN Katja Kokon Guasha-kivihierontaa hänen videoidensa avulla (www.yinyourskin.fi).

Mutta teille voisin antaa vinkiksi omat kasvonaamiosuosikkini. Ne ovat ehdottomasti  KORA Organics Turmeric Brightening & Exfoliating Mask*(postaus) ja Evolve Radiant Glow Mask* (postaus).

Hiusten leikkaaminen

Okei, nyt taas on kaikki kampaajat siellä talikot ojossa! 😉 Kävin kampaajalla viimeksi alkusyksystä ja koska näillä näkymin kampaajan penkille ei ole asiaa pitkiin aikoihin, voin ottaa käyttöön taas omat sakset. Kuten tässä viime syksyn videossa 😀 Mutta tämän vinkin käyttöönotto ihan omalla vastuulla!

Pysykää terveinä ja #staythefuckhome <3

bloglovin’ + blogit.fi + facebook instagram

Kommentit (8)
  1. Ihan mahtava juttu, kiitos! 🌻

    1. Kiitos itsellesi! 🙂

  2. Hyviä pointteja! Mulla on ollut jo 4 kk ajatuksissa värjätä kulmat, mutta koskaan ei ole ollut aikaa 🤣 no, nyt sitä olisi. Mä oikeastaan leikkaan omia hiuksia himassa jo muutenkin, mutta nyt on myös aikaa treenata uusia tekniikoita 🙊 ja ketään ei ole näkemässä, mikäli jokin menee pahasti pieleen 🤦🏻‍♀️ #ninanmokailut #”mäluulinettäsiitätulisihieno”

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *