8 x pikkujoulukampaus ohjeineen

NUDE

Juhlakausi se vaan kiihtyy kiihtymistään! Viime viikolla jaoin tällaisen kollaasipostauksen pikkujoulumeikeistä ja nyt keräsin vielä näin ennen viikonloppua yhteen mielestäni blogini parhaimmat pikkujouluihin kelpaavat kampaukset ja niiden ohjeet. Toivottavasti saatte näistä apua ja inspistä :)

Huivinutturasta saa pikkujoulumaisemman käyttämällä vaikka mustaa silkkistä huivia. Instagramini puolelta löytyy tähän myös videotutorial! // Boheemi lettikampaus // Kahden letin nätti nuttura on yllättävän helppo tehdä! // Suosittu läpivetolettikampaus pitää aina pitää näissä kollaaseissa mukana ;)

Kaunis kiepautettu niskanuttura // Tämä kieputettu niskanuttura menee niin pikkujouluissa kuin vaikka häissäkin // Tämä ei sinänsä ole tutorial, mutta pikemminkin vinkki, miten arkitukasta saa parissa sekunnissa juhlakelpoisen! // Köysiletistä kieputettu helppo nuttura, jonka voi laittaa ylös tai alas niskaan.

Kommentit

Nananas (Ei varmistettu)

Heippa! Sulla on taas niin ihanan väriset hiukset,et pakko kysyy,että missä värjäytät ne? Kävit aiemmin Johannalla Saxcessa (olen tehnyt selvitystyötä:D),mutta Johannalle ei pystynyt varaamaan enää aikoja..? Kiitos vastauksesta jo etukäteen ja ihanaa joulunodotusta!:)

Kommentoi