Kasvojenkohotus 5 minuutissa kahdella kikalla

Mulla on ollut sama kulmakarvojen muoto jo iät ja ajat, lähestulkoon lukiosta asti. Niiden tummuus ja ehkä paksuus on vain hieman vaihdellut. Olen tehnyt kulmat jollain oppimallani kaavalla, jossa esimerkiksi alkuosa kuuluu olla nenänpielen kanssa linjassa ja loppuosaa jatketaan oman kulmaluun mukaisesti.

Kulmakarvojen kanssa en siis ole hirveästi kokeillut mitään uutta. En ole koskaan uskaltanut edes mennä laminoimaan niitä, saati tatuoimaan, hui!

kulmien muotoilu meikillä

Nythän kulmien kohotettu fox eye -lookki on kuumaa kamaa ja osa on jopa valmis menemään operaatioihin tämän ohimoilta kohotetun efektin aikaansaamiseksi. Itse en menisi kirurgin veitsen alle, vaan päätin kokeilla tehdä samaa efektiä kahden meikkikivan avulla.

Vähän katsetta liftaavan ilmeen voi saada muuttamalla kulmien muotoa niin, että niiden loppuosa on alkuosaa selkeästi korkeammalla ja lisäämällä vaaleaa peitevoidetta pariin kriittiseen kohtaan. Siis näin:

kulmakarvojen meikkaaminen

1. Harjaa kulmat vahvalla kulmageelillä reippaasti yläviistoon. Jos kulmakarvoja on pitkällä alhaalla, voi viimeisiä nyppiä pois yleisilmettä laskemasta. Tässä käytän Anastasian Brow Freezeä*.

2. Täytä tyhjät kolot ja pyri koko ajan liftaamaan yleisilmettä ja kulmien muotoa. Keskity siis erityisesti kulmien yläreunaan, äläkä piirrä täytettä liian alas alarajaan. Pyri myös jatkamaan kulmien loppuosaa hieman ylemmän kuin normaalisti. Tähän käytin Maybellinen Tattoo Brow Pomade Potia sävyssä Taupe*.

3. Sipaise vaaleaa peitevoidetta silmäkulmasta kohti ohimoa ja hieman myös kulmaluulle. Häivytä ja kiinnitä tarvittaessa puuterilla. Peitevoiteena käytin lemppariani Jeffree Star Cosmetics Magic Star Concealeriä*.

Ja musta tää kyllä toimii! Efekti on hienovarainen ja voi olla, ettette te edes huomaa sitä näistä kuvista, mutta peilistä eron vanhaan huomaa! Aion ehdottomasti ottaa nämä uudet kikat käyttöön ja muutenkin laittaa kulmameikkini aika uusiksi. Sainhan vihdoin hankittua tuon Anastasia Beverly Hillsin Brow Freezen (postaus), joka kyllä räjäytti mun kulma-gamen aika uusiin ulottuvuuksiin!

Lähdetkö kokeilemaan? 🙂

Lue myös:
Kulmien värjäys kotona
Kaksi vinkkiä kestävämpään kulmameikkiin
Lumenen uudet kulmakynät testissä

kauneus meikki testit tutoriaalit
Kommentit (5)
  1. Siis näistä kuvista kyllä huomaa eron 🙂

    1. Huh no hyvä! Pelkäsin että oon ainoo joka huomaa 😀

  2. Maikkiliina
    4.5.2021, 10:06

    Hyvä kikka 👍🏼 It cosmeticsillä on ollu näitä kulmakorostuksia varten ihan sellanen kaksipäinen korostuskynä (helmiäinen ja matta), mutta en enää löytäny sitä ainakaan KICKSin sivuilta… oli tosi helppokäyttönen just tähän hommaan….

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *