Lumenen uudet kulmakynät – Lumene Longwear Eyebrow Definer

Nyt on kuulkaas odotettu uutuus Lumenelta! Sain testiin Lumene Longwear Eyebrow Definer (täältä*) kulmakyniä ja innostuin heti kun näin ne lähetin tuomassa pussukassa. Viimeinkin!

Kun pikaisesti näytin nämä Instagramissani sain monia iloisia viestejä myös teiltä seuraajilta ja moni oli minun tavoin odottanut juuri tällaista tuotetta Lumenelta. Moni kirjoittikin vain: ”VIHDOIN!” 😀

Lumene kulmakynäLumene kulmakynä

Odotettu uutuus

Siispä, tervetuloa Lumene Longwear Eyebrow Definer (Kicks*)! Lumenellahan on todella pitkään ollut myynissä supersuosittu Eyebrow Shaping Kulmakynä, joka on hyvin perinteinen kynämäinen kulmakynä, jonka toisessa päässä on harja.

Mutta sitä pitää siis teroittaa ja jos haluaa tehdä kulmiin oikeasti ohuita, luonnollisia viivoja, kynää saa olla teroittamassa melkeinpä jokaisen käyttökerran jälkeen. Tämä ei siis tapahdu vain Lumenen kulmakynän kohdalla, vaan ongelma on sama kaikissa kynämäisissä tuotteissa.

Uusi Eyebrow Definer onkin tällainen pieni ja tarkka kulmakynä, jota saa lisää pyörittämällä sitä kynän sisältä. Pieni kärki pysyy aina terävänä ja sillä saa piirrettyä pieniä viivoja kulmien sekaan (toki tussimainen kulmatuote on vieläkin tarkempi).

Lumene kulmakynä

Satavarma sävymaailma

Sain testiin kolme sävyä: 2 Keskiruskea (Taupe), 3 Harmaaruskea (Ash Brown) ja 5 Tummanruskea (Dark Brown). Lumene on aina hallinnut hyvin kulmien kylmän sävymaailman ja myös näiden sävyt ovat tosi onnistuneet.

Oma kuvani on ehkä hitusen lämpimämpi kuin miltä sävyt näyttävät luonnossa. 2 on hyvä neutraali taupe, 3 on todella kylmä ja varmasti tosi monelle sopiva väri ja 5:kin voisi toimia itselläni, vaikkakin se on kolmosta aivan hieman lämpimämpi ja ruskeampi.

Lumene kulmakynä

Lumene Longwear Eyebrow Definer -kulmakynän koostumus on myös aika hyvä. Se on aika jämäkkä ja vähän vahamaista (verrattuna vaikka kovaan Benefitin kulmakynään). Mun mielestä kynä voisi olla kovempi, mutta uskon, että tämä pieni ”vahamaisuus” antaa värille paremman kestävyyden iholla.

Kestävyyskin on hyvä, mutta mulla ei oikeastaan ole juuri koskaan ongelmia tällaisten kulmavärien kestävyyden kanssa, joten en tiedä, onko tällä yhtään sen parempi kestävyys kuin muilla kaltaisillaan. Niillä, joilla on ongelmia pysyvyyden kanssa, kannattaa ehdottomasti kokeilla tästä postauksesta löytyvää kulmakarvojen puuterointikikkaa: 2 kikkaa kestävämpään kulmameikkiin.

Lumene kulmakynä

Mutta aivan mahtava ja odotettu uutuus Lumenelta! Enää kulmatussi puuttuu, vink vink vaan Lumene  😉

Lumene Longwear Eyebrow Definer -kulmakynää löytyy mm. Kickseistä* 10,90 eurolla ja Cocopandalla* 12,90 eurolla.

Lue myös:
Kolmen stepin kulmakarvameikki
Top 3 kulmakynät
Kulmien värjäys kotona

kauneus meikki suosittelen testit
Kommentit (2)
  1. Tulin vaa itkemään kun Lumenella ei oo enää blondeille sopivia kulmatuotteita 🙁

    Käytin ~20 vuotta sitä kulmakynän sävyä 3 (viileä vaalea harmaanruskea, täydellinen!), mutta joskus kolmisen vuotta sitten tapahtuneen tuoteuudistuksen jälkeen se sävy 3 on ollut noin 17 astetta liian tumma mulle ja koostumuskin on jotain vahamaista jankkia josta tulee väkisinkin liian tummaa jälkeä, hassua että suomalaiselta Lumenelta ei enää löydy mitään oikeasti vaaleakarvaiselle ihmiselle :((

    1. Käytin juuri tätä samaa kynää ja joka päivä harmittaa, että se sävy poistui. Aivan täydellinen tämmöselle suomalaiselle vaalealle ihmiselle.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *