Kauneudenhoito ennen kesälomaa

Mulla alkaa ihan näillä näppäimillä kesäloma JEE! Ja koska en haluaisi käyttää lomalla aikaa mihinkään ylimääräiseen puunaamiseen, haluan tehdä pari juttua vielä ennen lomia.

Tykkään tehdä tällaisia koko kropan tehohoitoja ennen lomia tai reissuja, jolloin kaikkea meikkaamista ja laittautumista tarvitsee tehdä mahdollisimman vähän reissun aikana ja aikaa säästyy kaikkeen muuhun kivaan. Voi sitten muutenin olla meikittä ja tälläytyä mahdollisimman vähällä vaivalla.

kulmien värjäys kotona

Kulmakarvojen värjäys

No tätä mä teen aika usein kotona muutenkin, mutta kesäisin ehkä useammin, kun olen viikonloppuja pois kotoa. Kun kulmat on värjätty, niiden meikkaamiseen menee aivan minimaalinen aika ja tuntuu kivalta olla myös kokonaan ilman meikkiä. Löydät muuten täältä mun kulmakarvojen värjäysohjeet. Kulmien laminointi kiinnostaisi myös kovasti, mutta tähän hätään en taida saada enää aikoja. Plus en ole edelleenkään koskaan edes testannut koko hoitoa!

lash lift ripsitaivutus

Lash lift

Myös ennen viime juhannusta kävin ottamassa lash liftin eli suomeksi ripsien kestotaivutuksen Espoon Tapiolassa Ridal’s Beautyssa ja tykkäsin lopputuloksesta niin paljon, että päätin tehdä saman homman ennen tämänkin vuoden lomaa! Kävin tekemässä saman homman viime viikolla ja ai että, tykkäsin taas niin paljon! Hoitoon meni vain noin 30 minuuttia, koska aineet oli vaihdettu nopeammin vaikuttaviin.

Mulla taivutukset kestivät kyllä pitkään, ehkä noin 6 viikkoa, sanoisin. Eli kivasti koko loman ajan. Ihanaa, kun ei tarvitse käyttää ollenkaan silmämeikkiä ja saa nuo omat ripset kerrankin kunnolla esiin.

Sokerointi

Sain jo viime vuoden puolella kutsun testaamaan Lycon-sokerointia Wax&Beautyyn Helsingin Jätkäsaareen, mutta päätin siirtää testauksen kesään. En ole koskaan käynyt missään sokeroinneissa tai vahauksissa, joten vähän jänskättää, miten mun säärien käy sillä aion koklata tätä vielä kesän aikana.

zuii itseruskettava

Itseruskettava

No tämä nyt on ihan selvä homma, sillä olen itseruskettunut jo vuosia vain purkista. Ennen kesäreissua pitää taas pitää kunnon IR-sessiot, vaikka olenkin käyttänyt itseruskettavia lähes viikoittain tähänkin asti. Täältä löydät mun lemppari-itseruskettavat joka lähtöön ja täältä vinkit itseruskettavien käyttöön.

Kasvohoito

Olen yleensä ennen lomia superstressaantunut, koska haluan saada kaikki hommat pakettiin ennen lomalle jäämistä ja tietysti blogiinkin pitää tehdä ekstra-hommia, jotta se päivittyy koko loman ajan. Siksi mietin, pitäisikö sitä käydä juuri loman alussa jossain kasvohoidossa, joka voisi palauttaa mua vähän maanpinnalle ja ottaa edes hetkeksi stressistä pahimman terän pois (koska kaikki hoitolahoidothan on parhaita siinä). Koska yleensähän mulla menee ärsyttävästi vähintään viikko ihan vain lomalle laskeutumiseen ja pahimpien kierrosten tasaamiseen.

Mutta voi olla, etten ihan tätä ehdi toteuttaa, mutta JOS ehtisin, menisin ehdottomasti kauneushoitola Hillassa.

Kommentit (2)
  1. Kauanko sulla yleensä kestää itseruskettava iholla? Itsellä tuntuu, että Vita Liberatakin täytyy kuoria pois ja aloittaa alusta n. 3 päivän jälkeen :’D se on hiukan rasittavaa, mutta olen huomannut että mulla myös oikea rusketus kuluu pois todella nopeasti. Yksi bloggaaja kirjoitti, että laittaa itseruskettavaa 2 viikon välein ja en voinut uskoa silmiäni :’D jos IR kestäisi omalla iholla noin kauan se olisi mahtavaa!

    1. No se varmasti riippuu ihan sun ihon uusiutumisesta! 🙂 Ja tietty kosteustasapainosta ja siitä, kuinka usein käy suihkussa 😀 Eli kosteutusta joka päivä, mahd vähän suihkuttelua niin kyllä mulla kestää viikon ihan moitteetta ja melkein 1,5 viikkoa jolloin ehkä joissain kohdissa alkaa näkyä kulumista 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *