Wylera Dreamwave johdoton ja automaattinen kiharrin – hit or miss?

Törmäsin Wylera Dreamwave -kihartimeen missäpä muuallakaan kuin Tiktokissa (josta ilmeisesti kaikki postausideat ovat nykyään lähtöisin hah!) Jaoin Instagramissani videopätkän, jossa näkyi Dreamwaven käyttöä ja sain nopeasti Cocopandalta* viestiä, että heiltä tuota tuotetta löytyisi ja haluaisinko mahdollisesti testata sitä. Ai halusinko?! Todellakin!

Wylera Dreamwave kokemuksia

Tämä on jotain ihan muuta, mihin olen koskaan törmännyt. Wylera Dreamwave on siis johdoton, ladattava ja automaattinen kiharrin! Kyllä, siinä ei ole seinään menevää johtoa (mun puolesta kaikki hiustenmuotoilutuotteet voisi nykyään olla akkukäyttöisiä) ja se mitä sinun tulee vain tehdä, on syöttää sille hiussuortuva ja se hoitaa loput! Niin ja pitäähän sinun säätää tietysti laitteen lämpötila, kiharrusaika ja kiharan suunta ennen käyttöä.

Kuulosti ja näytti tuolla videolla aivan liian hyvältä ollakseen totta. Mulla on yksi kokemus automaattisesta kihartimesta, se taisi olla Babylissin, ja se ei ollut hyvä. Kokeilin laitetta yhden kerran, jolloin se onnistui imaisemaan hiukseni sisäänsä niin, etten saanut niitä enää ulos! Paniikin vallassa jo etsin saksia, kunnes sain jotenkin pyöräytettyä itseni irti kapistuksesta. Ihan hirveää.

johdoton kiharrinjohdoton kiharrin

Siksi lähdin kokeilemaan Wylera Dreamwave -kiharrintakin aikamoisten ennakkoluulojen vallassa. Suunnittelin jo, että kokeilisin ensin kihartaa hiustenpidennyksiä, ettei tuo Babylissin tapaus uusiutuisi. Mutta rohkaistuin ja kokeilin tätä suoraan omiin hiuksiini (jotenkin loogisesti päättelin, että tämän kanssa ei ole samanlaista jumiutumisen mahdollisuutta, koska laite on päästä täysin avoin ja hiukset saa sitä kautta helposti ulos). Instagramista löydät videon, jolla näkyy aito ensireaktioni!

Miten Wylera Dreamwave toimii?

Eli käytännössä homma menee niin, että otat hiussuortuvan, harjaat siitä mahdolliset takut, laitat sen kihartimessa olevan raon eteen ja painat nappia. Siinä se! Kiharrin pyörittää suortuvan sisäänsä ja pitää sitä siellä niin pitkään, kuin  käyttäjä on laitteeseen sekunteja asentanut. homma hoituu todella smoothisti, eikä pienintäkään nykimistä tai töksähtelyä tunnu. Lopuksi kihara vapautetaan liu’uttamalla vempele vain alaspäin.

Wylera Dreamwave johdoton kiharrinWylera Dreamwave

Wylera Dreamwaveen saa mukavasti erilaisia asetuksia. Ensinnäkin täytyy valita, haluaako kiharan kiertyvän oikealle vai vasemmalle. Aluksi oli hankalaa hahmottaa, kumman haluan millekin puolelle päätä, mutta lopulta onnistuin saamaan kiharan oikeaan suuntaan.

Sen lisäksi kihartimeen asennetaan lämpötila (150 – 200 C) ja se aika, jonka kiharrin pitää hiusta sisällään (8-18 sek). Mitä kuumemmalla ja pidemmän aikaa laite hiusta kihartaa, sen tiukempi ja pitkäikäisempi kihara. Itse olen kihartanut tällä 180 asteessa 8 tai 10 sekuntia ja sillä saa jo tosi kivan kiharan, joka kestää monta päivää!

Mutta se, mikä tässä raivostuttaa, on laitteen äänekkyys! Laite piippaa tosi kovaa joka välissä ja esimerkiki jokaisella sekunnilla, kun hius on laitteen sisällä. Eli saat kuunnella aika monta piippausta koko tukan kiharruksessa 😀

Plussat ja miinukset

+ johdottomuus
+ hiukset eivät jumitu kihartimen sisään
+ turvallinen, sormia ei saa poltettua
+ laitteen voi laskea mihin tahansa sen ollessa päällä
+ kaunis, symmetrinen kihara
+ sopii aloittelijoille

latvaosaa ei voi jättää suoremmaksi (toki tämän voi tehdä suoristusraudalla jälkikäteen)
kiharan kokoa ei juurikaan pysty säätämään
älytön älämölö eli piipitys 😀

Kaikenkaikkiaan mä kyllä tykkään tästä tosi paljon. Johdottomia kihartimia ei juuri markkinoilla ole (onkohan edes muita kuin tämä) ja tämä kyllä toimii upeasti! Tämä voi pelastaa tilanteen silloin, kun pitää lähteä kotoa johonkin vähän kiireellä, jolloin tukan voi kihartaa vaikka autossa! Ei kuitenkaan ajaessa 😉

Wylera Dreamwave -kihartimia löytyy tosiaan Cocopandalta*, jossa hieno musta versio on juuri alessa (72 e, normaalisti 90 e). Tässä olisi aika superhyvä lahja kelle tahansa hiuksiaan laittavalle ja vaikka ihan aloittelijallekin!

Lue myös:
Kestävät kiharat: 6 vinkkiä
Ihanat Cocobella-hiuspannat
Tutorial: banaaninuttura

Kommentit (14)
  1. Ihanat kiharat! Randomikysymyksenä myös, onko tässä postauksessa sulla päällä oleva paita mistä ostettu? 🙂 Olen etsinyt just tuon sinistä collegepaitaa.

    1. Se on ihan vaan Zarasta, sellanen lyhyt 🙂

  2. Maripauliina
    14.12.2020, 14:10

    Toimiskohan älämölöön ”äitiniksi” eli paksulti teippiä älämölölähteen päälle? Näin meillä vaimennettiin ärsyttävän kovaääniset äänikirjat ja muut lelut kun lapset oli pieniä? Vai onkohan se sitten paloturvallisuusriski….? Tuo kyllä kiinnostelisi 🤔

    1. Haha no joo! Pitääpä tutkia tarkemmin, mistä se ääni tarkalleen tulee!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *