Hellävaraista hedelmähappokuorintaa Whamisan kätevillä kuorintalapuilla

Whamisa on valloittanut minut laadukkailla tuotteillaan ja vaikken vielä kovin montaa tuotetta ole kokeillut, niin ne ovat vakuuttaneet tuote kerrallaan.

Jos Whamisa on vielä vieras tuotesarja, niin kyseessä on korealainen laadukas luonnonkosmetiikan tuotemerkki, jonka tuotteet ovat täynnä tehokkaita ja fermentoituja luonnon aktiivi-aineita. Veden sijaan tuotteissa hyödynnetään kasviperäisiä uutteita ja esimerkiksi kasvovedet ovat täyteläisen ja hoitavan tuntuisia.

WHAMISA FINGER PEELING MITT5 SMALL.jpg

Ensimmäinen kosketukseni sarjaan oli, kun tutustuin kuivalle iholle sopivaan *Deep Rich Toner kasvoveteen, josta kuiva ihoni sai suuren avun viime talvena. Tuotteen avulla tutustuin myös korealaiseen tapaan kosteuttaa ihoa 7 kerroksen verran, josta moni on saanut avun kuivalle iholle.

Tänä talvena kokeilin normaali-iholle sopivaa *Whamisa Toner Original -kasvovettä, joka sekin on erittäin hoitavan tuntuinen kasvovesi, mutta on vähemmän rasvainen kuin Deep Rich Toner. Kasvovesi on hyvä, mutta tykkäsin enemmän kuivan ihon versiosta.

Seuraavaksi ihastuin kosteuttavaan *Cleansing Water-puhdistusveteen, joka on todella kosteuttava puhdistusvesi. Tuote pyyhkii iholta meikinrippeet ja jättää ihon niin kosteutuneen tuntuiseksi, että tuntuu kuin iho ei tarvitsisi kasvovettä. Monet puhdistusvedet saattavat kuivattaa ihoa, mutta tämä jättää ihon pehmoisen kosteutuneeksi. Käytän puhdistusvettä kaksoispuhdistuksen toisena vaiheena ja olenkin jättänyt vaahtovat puhdistukset kokonaan pois. Kirjoitin tuotteesta täällä.

Uusin kokeilemani Whamisan tuote on  *Whamisa Organic Flowers Peeling Finger Mitt– kuorintalaput, jotka ovat merkin suosituimpia tuotteita. En oikeastaan käytä enää perinteisiä rakeellisia kuorintoja, koska olen löytänyt erilaiset hapot ja hedelmähappokuorinnat. Hapot saattavat kuulostaa rajulta käsittelyltä, mutta kyseessä on hedelmähappoa sisältävät tuotteet, jotka poistavat tai tarkemmin sanottuna liuottavat iholta kuolleita ihosolukkoja. Kuivaa ihoa kannattaa kuoria vaikka vähän harvemmin, jotta hoitavat kasvovedet ja tuotteet pääsevät imeytymään iholle paremmin.

*Organic Flowers Peeling Finger Mitt-kuorintalaput sisältävät kasviperäistä syväpuhdistavaa betaiinisalisylaattia ja hedelmähappoja. Lisäksi tuotteessa on krysanteemiuutetta, fermentoitua aloe veran uutetta, hyaluronihappoa ja betaglukaania, jotka kosteuttavat ihoa.

WHAMISA FINGER PEELING MITT1SMALL.jpg

Kuorintalaput sopivat normaalista kuivalle iholle ja sekaiholle. Kuorinta sopii myös iholle, joka ei kestä voimakkaita kuorintoja. Kuorintalaput kosteuttavat ja kuorivat ihoa ja niiden juju perustuu siihen, että BHA yhdessä hellävaraisesti kuorivan lapun kanssa kuorii ihon pintaa. Kuorintalaput toimivat siten, että sormet laitetaan pumpulilapun näköiseen taskuun, johon tuotetta on imeytetty. Lapulla hierotaan kasvoja hetken ajan ja kasvot huuhdellaan.

Käytän Whamisan kuorintalappuja noin kerran viikossa. Ohjeistuksen mukaan kuorintalapun jättämä neste tulisi huuhtoa iholta pois heti, mutta halutessaan sen voi jättää iholle vaikuttamaan. Itse olen antanut nesteen olla iholla 10 minuuttia, mutta tiedän joidenkin jättävän aineen iholle yöksi vakuttamaan.

WHAMISA FINGER PEELING MITT2SMALL.jpg

Yhdessä taskussa on mielestäni liikaa tuotetta ja tuntuu, että sitä menee turhaan hukkaan. Olenkin leikannut pumpulitaskun puoliksi, koska puolikkaalla saa käsiteltyä hyvin koko kasvot.

Kuorintalappujen rinnalla käytän *The Ordinaryn AHA + BHA tuotetta, joka on todella ytyä happokuorintaa. Käytän Ordinarya pari kertaa kuukaudessa ja välissä pyyhin kasvoni Whamisan hellävaraisemmilla taskuilla ja ihoni on pysynyt pitkin talvea pehmeänä ja kirkkaana.

WHAMISA FINGER PEELING MITT4 SMALL.jpg

Tykkään tuotteesta nimenomaan kuorivien taskujen vuoksi. Olen miettinyt, että jos sama tuote olisi pullossa, niin se ei tuntuisi yhtään niin mielekkäältä käyttää. Tuote on kiva jopa kiireisinä hetkinä, sillä kasvot on helppo sipaista nopeasti aineella ja sen voi pestä heti pois tai antaa vaikuttaa 10 minuuttia samalla kun tekee muita iltapuuhia.

Tuotteita on saatavilla Sokokselta, *Elevenin, *Jolien ja *House of Organicin verkkokaupoista.

Lue myös:

Retinoli – tehokkain raaka-aine ihon ikääntymisen hidastamisessa 

Löytö: Whamisa puhdistusvesi

Kosteusköyhän ihon pelastus : 7 skin method

kauneus suosittelen ostokset iho
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *