Hurmaava ja tehokas C-vitamiini seerumi

Olen viime aikoina yrittänyt oikein toden teolla imeä tietoa erilaisista kosmetiikan raaka-aineista ja varsinkin ikääntymisen ehkäisyyn vaikuttavista raaka-aineista. Olen aiemmin kirjoittanut blogissani A-vitamiinista ja retinoleista (täällä), sekä erilaisista hapoista (täällä). 

A-vitamiinia ja retinolia pidetään tehokkaimpana kosmetiikan raaka-aineena ja lääketiedekin tunnustaa niiden vaikuttavan ihon ikääntymisen ehkäisyyn. Toisena tehokkaana vitamiinina heti A-vitamiinin jälkeen pidetään C-vitamiinia, eli askorbiinihappoa. 

C-vitamiini uudistaa ihoa, edistää kollageeniin muodostusta ja suojaa ihoa auringon haittavaikutuksilta, joten sitä suositellaan käytettävän erityisesti aamuisin. C-vitamiini suojaa ihoa myös saasteilta, stressin vaikutuksilta ja se on hyvä antioksidantti iholle. 

C-vitamiinia on monissa tuotteissa, mutta ollakseen oikeasti tehokas sen prosentuaalinen määrä tuotteessa tulee olla korkea. C-vitamiinin ongelma on myös siinä, että altistuessaan valolle ja ilmalle se menettää tehonsa, jonka vuoksi sitä tulisi säilyttää pimeässä ja oikeanlaisessa pullossa, esim. pumppupullossa. Kun C-vitamiinia sisältävä seerumi muuttuu oranssisemmaksi, se on alkanut mennä piloille ja tuotteen hyöty on poissa. 

C-vitamiini on kuitenkin niin suosittu raaka-aine, niin valmistajat kehittävät siitä jatkuvasti pysyvämpiä ns. stabiloituja muotoja.  

 

Nowexpert C-vitamin booster2.jpg

 

Novexpertin Vitamin C Booster on stabiloitu C-vitamiiniseerumi, joka sisältää peräti 25% C-vitamiinia, joka on todella paljon. Tehokkaasti uudistava ja kirkastava tuote on anti-age-tuote, joka vahvistaa ihon kollageenin tuotantoa. Tuote vähentää pigmenttimuutoksia, kirkastaa ja siloittaa ihoa. Tuote on luonnonkosmetiikkaa, se sopii myös herkälle iholle ja sitä voi käyttää seerumina tai sekoittaa toiseen tuotteeseen. 

En ollut käyttänyt C-vitamiinituotteita ihollani aiemmin, joten tottumattomana tuote kihelmöi aluksi. Koska käytän happotuotteita ja retinolia säännöllisesti niin tuntui, että iho alkoi kuivumaan, joten harvensin tuotteen käyttöä joka toiseen päivään. Parin viikon jälkeen iho tuntui tottuneen tuotteeseen ja lisäsin sen päivittäiseen käyttöön. Ainoastaan silloin, kun käytän retinolituotteita en laita C-vitamiina tai muita happotuotteita iholle. Edelleen, jos iholla on haavoja tai rikkinäisiä kohtia, niin seerumi kirpaisee hetkellisesti. 

 

Nowexpert C-vitamin booster1.jpg

 

Novexpertin Vitamin C Booster on yhtä ihanan tuoksuista, kuten viime vuonna ihastuksia aiheuttanut hyaluronihapposeerumi Novexpert Booster Serum with Hyaluronic Acid, jonka valitsin vuoden parhaimmaksi seerumiksi täällä. C-vitamiini boosterin karkkisen sitruksinen tuoksu on yhtä herkullinen ja olen ainakin näiden kahden tuotteen perusteella ihan myyty sarjalle. 

En osaa sanoa, onko ihoni parin kuukauden käytön jälkeen huomattavasti kirkastunut tämän tuotteen avulla, sillä käytän muutenkin paljon kirkastavia ja kuorivia tuotteita. Sameaa ihoa minulla ei ole kuitenkaan ollut aikoihin ja iho on myös tasaisemman tuntuinen. Olen ollut myös huomaavinani, että mustapäiden määrä olisi vähentynyt, mutta se voi johtua kaikkien happotuotteiden kuorivasta yhteisvaikutuksesta. 
 
Nyt kesän kynnyksellä tuote on joka tapauksessa loistotuote aurinkoa vastaan. Mitä vanhemmaksi tulen, pisamani ovat alkaneet muuntua epämääräisiksi pigmenttiläiskiksi, joten odotan miten C-vitamiinituotteet vaikuttavat siihen puoleen kasvoillani. 
 

Tuotetta on saatavilla Sokoksista. 

Onko joku käyttänyt tuotetta? Tai onko C-vitamiinituotteisiin tykästyneitä? 

*tuote saatu testiin 

 

Kommentit (2)
  1. Mia / Beauty Highlights
    18.5.2018, 13:09

    Mua on kiinnostanut tää jo pidemmän aikaa, mutta vielä en oo päässyt testausasteelle asti 😀

    1. Suosittelen, tää on oikeasti ihanaa 🙂 Yksi sellaisista tuotteista, joita oikein odotan saavani laittaa kasvoille <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *