Tehokas glykolihappo kirkastaa, kuorii ja kosteuttaa – Pixi Glow Tonic

*mainoslinkki

Erilaiset happotuotteet ovat yksiä tämän hetken suosituimpia ihonhoidon tehotuotteita retinoidin lisäksi. Ei ihme, sillä ne ovat tehokkaita ja niiden hyödyn näkee nopeasti. Hapot kuulostavat rajulta, mutta ne ovat kasvien ja hedelmien sokereista uutettuja happoja, jonka vuoksi niitä kutsutaan usein hedelmähapoiksi. Hapot kuorivat ihoa ja ne ovat hyvä vaihtoehto rakeellisille kuorinnoille.

Glykolihappo on yksi suosituimmista hapoista. Se on pienimolekyylisin happo ja sen kerrotaan olevan tehokkain AHA-happo. Glykolihappo imeytyy syvimmälle iholle, jolloin se stimuloi myös kollageenin ja elastiinikuitujen tuotantoa.

Glykolihappo kuorii, tai tarkemmin sanottuna liuottaa iholta kuollutta ihosolukkoa, mutta samalla se kosteuttaa ihoa ja sopii päivittäiseen käyttöön. Kuorimalla ihosolukkoa, iho pehmenee, kirkastuu ja kosteuttavat tuotteet imeytyvät ihoon paremmin. Myös kuivaihoisten kannattaa kuoria ihoa välillä, sillä ihon pinnalta poistettu samea ja kuiva ihosolukko auttaa kosteuttavia tuotteita imeytymään ja tällöin niiden teho on parempi.

Pixi Glow Tonic1 small.jpg

Happojen käyttö kannattaa aloittaa varovaisesti, sillä ne saattavat aiheuttaa punaisuutta ja ärsytystä iholla. Happoja on eri pitoisuuksia ja kannattaa aloittaa tuotteiden käyttö pienimmillä pitoisuuksilla.

Yksi glykolihappoa sisältävistä tunnetuista tuotteista on *Pixi Glow Tonic, joka sisältää 5% glykolihappoa. Pixin Glow Tonic on kulttituote ja se on monesti kehuttu ja palkittu tuote, joka antaa iholle hehkua. Vaikka tuote kuorii ihoa hellävaraisesti, se jättää iholle myös kosteutetun tunteen. Kasvovesi on erityisesti kuivalle ja ikääntyvälle iholle tarkoitettu tuote, joka sisältää kosteuttavaa ja rauhoittavaa aloe veraa.

Kerrostan paljon tuotteita iholleni aamuin illoin ja olen kokenut, että kasvovesi on hyvä tapa lisätä glykolihappoa päivittäin iholle. Oikeastaan käytän kasvovettä vain kolme kertaa viikossa, sillä käytän retinoleja ja vahvaa C-vitamiinia usean kerran viikossa ja silloin en pyyhi kasvojani Pixin kasvovedellä. Ihan alkuun en innostunut kasvovedestä, sillä en nähnyt kosteuden lisäksi muita muutoksia ihossani. Ihoni on ollut pitkään niin kirkas ja kuulas hyvien tuotteiden jäljiltä, joten en huomaa kasvoveden tekevän mitään ihmeitä sen suhteen.

Kasvoveden tehon olisi saattanut huomata paremmin, jos en olisi hoitanut ihoani niin hyvin. Kasvovesi on kuitenkin hyvä tuote päivittäiseen glykolihapon saamiseen ja kirkkauden ylläpitoon, joten Pixi Glow Tonic sopii mielestäni siihen tarkoitukseen hyvin.

Pixi Glow Tonic2 small.jpg

Pixi Glow Tonicin lisäksi käytän pari kertaa kuukaudessa todellista tehotuotetta, jonka vaikutuksen näkee heti. Suosikkini on edullinen *The Ordinaryn AHA 30%  + BHA 2% Peeling Solution -kuorinta, joka on tehokas happokuorinta. Kuorinnan jälkeen iho on niin pehmeä ja tasainen, eikä yksikään kuorinta ole saanut aikaan sellaista vaikutusta ihollani. Tuntuu melkein kuin ylimääräinen kuiva kerros sulisi iholta pois ja alta paljastuisi pehmeää ihoa.

Jos iho ei ole tottunut happokuorintoihin, niin tuote saattaa olla liian voimakas. Oma ihoni kestää hapot hyvin ja siedän sitä hyvin, mutta jos iholla on pienikin näppy niin kirvely on hetkellisesti tosi voimakasta. Täältä voit lukea aiemman postaukseni tuotteesta.

Pixin ohella suosittu glygolihappi on *The Ordinaryn Glycolic Acid 7% Toning Solution, joka sisältää 7% glycolihappoa. The Ordinaryn tuotteet ovat suosittuja niiden edullisuuden vuoksi ja sarjasta löytää hyviä tehotuotteita.

Pixi Glow Tonicia on saatavilla eleven.fi verkkokaupassa *täällä.

Onko tuote tuttu? Käytättekö te glykolihappotuotteita?

LUE MYÖS:

The Ordinaryn astetta hellävaraisempi retinoid 

Retinoli – tehokkain kosmetiikan raaka-aine ihon ikääntymisen hidastamisessa

Mizonin hyaluronihapposeerumi on ihon kosteuspommi

kauneus iho testit meikki
Kommentit (1)
  1. Tää on sellainen kulttituote joka multa on edelleen kokeilematta, en edes oikein tiedä miksi, olen Pixiltä kuitenkin käyttänyt muista kasvovesiä. 😀 Pitää varmaan petrata tänä vuonna tämän kanssa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *