Tehotuote ikääntyvälle iholle: Medik8 r-Retinoate – 8 x tehokkaampi kuin retinoli

Ikääntyessä ihon kollageenin muodostus heikkenee ja iholle alkaa muodostumaan juonteita ja sen elastisuus vähenee. Kollageenin muodostuu heikkenee jo 25 ikävuoden jälkeen. Pelkät kosteuttavat tuotteet eivät enää riitä pysäyttämään ikääntymisen merkkejä ja siksi kannattaa tarttua tehokkaampiin raaka-aineisiin. Minulla on käytössä A- ja C-vitamiinituotteita, mutta tehokkain aseeni ikääntymistä vastaan on retinoli, joka on tutkitusti tehokkain raaka-aine ihon ikääntymisen merkkeihin.

retinoli

RETINOLIN HYÖDYT

Retinolista on hyötyä moneen. Se hidastaa ihon ikääntymistä nopeuttamalla solujen uusiutumista ja kiihdyttämällä kollageenintuotantoa. Se napakoittaa ja parantaa ihon rakennetta, korjaa pigmenttihäiriöitä, tasapainottaa talintuotantoa ja pienentää ihohuokosia. Retinoli on ihmeaine myös siitä syystä, että se ei ainoastaan ennaltaehkäise ihon ikääntymistä, vaan se myös korjaa jo syntyneitä ihovaurioita. Täältä voit lukea lisää retinolista.

retinoli

Medik8 r-Retinoate

*Medik8 r-Retinoaten kerrotaan olevan todellinen läpimurto anti-age hoidossa. Tuote sisältää patentoitua hybridimolekyyliä, jossa yhdistyy retinoli ja retinolihappo. Vain Medik8 on valtuutettu yksinoikeudella käyttämään yhdistelmää tuotteissaan. Retinolihappo sellaisenaan on retinolituotteista vahvin ja sitä saa vain lääkärin määräyksestä, mutta sillä on voimakkaat sivuvaikutukset, kuten ihon kuivuminen.

Palkintojakin voittanut *Medik8 r-Retinoate on koostumukseltaan seerumiemulsio, joka imeytyy nopeasti ihoon ja se on hyvin miedon tuoksuinen. Se sisältää lisäksi C- ja E-vitamiinia, jotka ovat molemmat hyviä raaka-aineita ikääntyvälle iholle. Lisäksi tuotteessa on hyaluronihappoa ja glyseriiniä, jotka molemmat kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Tuote sopii myös herkemmälle iholle.

TUOTTEEN KÄYTTÖ

Poikkeuksena retinolituotteisiin tuotetta voi käyttää aamuin illoin, sillä se ei reagoi auringonvalon kanssa. Olen silti käyttänyt tuotetta vain joko aamuisin tai iltaisin, sillä kerran päivässä haluan läträillä iholleni mahdollisimman paljon kosteuttavia kasvovesiä, seerumeita ja öljyjä.

Retinolituote kannattaa lisätä ensimmäisenä iholle ja sen tulisi antaa imeytyä parisenkymmentä minuuttia ennen seuraavan tuotteen imeytymistä, ettei päälle laitettava tuote laimenna tuotteen tehoa. Samoin voi käydä, jos alle lisää kovin täyteläisiä kasvovesiä. Retinolia ei myöskään kannata levittää kostealle iholle, sillä se voi imeytyä syvemmälle ihoon aiheuttaen enemmän ihoärsytystä.

Retinolituotteiden käytöstä löytyy erilaisia ohjeistuksia. Itse olen toiminut niin, että kosteutan kasvot puhdistuksen jälkeen kosteuttavalla kasvovedellä. Kasvovesi saa imeytyä kunnolla ihoon ennen kuin lisään Medik8 r-Retinoate- tuotteen. Annan myös seerumin imeytyä täysin ihoon ja koska kuiva ihoni kaipaa sen jälkeen kosteutta, niin lisään päälle esimerkiksi kuivalle iholle sopivaa täyteläistä ja kosteuttavaa *Mádaran SOS Hydra seerumia ja jotain öljyä.

retinoli

Oikeastaan vasta nyt säännöllisesti retinolituotteita käytettyäni näen ihossani sen vaikutukset. Olen huomannut ihohuokosten pienentymistä nenän vieressä. Vaikka aina sanotaan, ettei ihohuokosiin tai niiden kokoon voi vaikuttaa, niin kyllä minusta tuntuu, että retinolituote vaikuttaa niihin ja ne tuntuvat jotenkin pienemmiltä. Iho on myös tasaisemman,kuulaan terveen näköine. Poskilla olevat hormooninäpyt ovat miltei hävinneet ja uskon senkin johtuvan retinolista, sillä retinoli kuivattaa ihoa ja sopii akneiholle.

Vaikka tuote on hellävaraisempi eikä se kuivata ihoani läheskään yhtä paljon kuin retinolituotteet, niin huomaan silti kuivuutta ihossani. Ei sellaista kiristävää ja epämiellyttävää kuivuutta, vaan ennemmin karheaa ihon pintaa. Tämän vuoksi käytän hoitotuotteina hyvin kosteuttavia ja täyteläisiä voiteita. Kaikki kuivaihoiset eivät välttämättä voi käyttää retinolia tai käyttävät niitä kerran tai kaksi viikossa.

Iho kannattaa aina totuttaa retinolituotteisiin ensin miedommilla pitoisuuksilla, sillä muuten iho voi reagoida hilseilyllä tai voimakkaalla kuivumisella.

Tuotetta myy *Skincity, *Eleven, *Lyko, *Bangerhead ja *Kicks.

Oletko kokeillut tuotetta? Tai retinolituotteita?

Lue myös:

Kaikki retinolista, tuosta ihonhoidon supertähdestä

Retinoli – tehokkain kosmetiikan raaka-aine ihon ikääntymisen hidastamisessa

Kommentit (2)
  1. Kuinka kauan olet käyttänyt tuotetta?

    1. Tätä kyseistä tuotetta olen käyttänyt noin 6 viikkoa. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *