Testissä: Laura Mercier Secret Concealer Peiteaine

*tuote saatu/ Skincity

Laura Mercierin Secret Concealer on vähemmän tunnettu peiteaine, mutta se kuulosti sopivalta peiteaineelta minulle kuvausten perusteella. Peittävä, kuivalle ja herkälle iholle sopiva tuote lupaa peittää pigmenttihäiriöt ja tummat silmänaluset kertymättä hienoihin juonteisiin ja ryppyihin. Tuote on runsaasti kosteuttava ja sellaista peiteainetta olenkin etsinyt silmänalusilleni.

Laura Mercier Secret Concealer

Laura Mercier -meikkituotteet ovat useita palkintoja ja tunnustuksia saaneita ympäri maailman ja ne tunnetaan erityisesti siitä, että ne tekevät ihosta virheettömän. Yhdysvalloissa vuosia meikkaajana vaikuttanutta Laura Mercieriä kutsutaankin englanniksi sanoin ”the pioneer of the flawless face”. 

Olen kokeillut vasta neljää sarjan tuotetta ja kaikki ovat  olleet hyviä. Sarjan *Loose Setting Powder -irtopuuteri on minun nro 1 irtopuuteri, *Flawless Lumiere Radiance Perfecting meikkivoide on edelleen minun top 3 meikkivoiteissa ja voidemainen luomivärikynä *Caviar Stick Eye Colour Matte Au Naturel on sekin kiva tuote.

Kokeilin jokin aika sitten sarjan peiteainetta *Flawless-Fusion Ultra Longwear Concealer ja tykkäsin siitä kyllä kovasti, vaikkakin valitsemani sävy oli väärä silmänympärysalueelle. Silmänympärysalueelle olisi hyvä valita astetta vaaleampi ja punaiseen taittava sävy, joka kirkastaa katsetta. Sen sijaan valitsemani keltapohjainen sävy sopi sen sijaan peittämään näpyt ja muut ihovirheet.

Laura Mercier Secret Concealer

Suurista odotuksista huolimatta *Secret Concealer oli minulle pienoinen pettymys. Tuote on kyllä peittävän oloista, mutta se ei jaksa peittää tummia silmänalusiani. Peitevoiteessa on silti puolensa ja se sopii kuivalle iholle rasvaisuutensa vuoksi. Koostumus on hyvin rasvainen ja se tulee kiinnittää heti ihoon, sillä muuten se liukuu iholla nopeasti juonteisiin. Kiinnityttyään se pysyy iholla hyvin, eikä lupaustensa mukaisesti kasaannu juonteisiin ja korosta kuivuudesta johtuneita juonteita.

Laura Mercier Secret Concealer

Minun makuuni koostumus on kuitenkin liian rasvainen  ja se saisi olla enemmän ihoon tarrautuva tai tahmeampi. Sävyvalikoima on aika tumma ja itse valitsin googlettelun jälkeen sävyn 1, joka on vaalea ja punapohjainen. Sävyvalinta osui nappiin ja se kirkastaa ilmettä sopivasti.

Tuote vaikuttaa peittävältä, mutta iholle sulaessaan sen peittokyky jotenkin häviää.

Silmänaluseni ovat varsinkin iän myötä menneet enemmän kuopalle ja niissä on tummat rinkulat koko silmänalusalueella. Peitevoide kyllä kirkastaa ilmettä virkeämmäksi ja sävy istuu kasvoille hyvin, mutta tummuus paistaa edelleen aika paljon läpi. Peitevoide häipyy ihoon eikä se jää näkymään tai kasaudu kuiviin kohtiin.

Ennen peiteainetta

Peiteaineella

Molempia Laura Mercierin peitevoidetta kokeilleena sanoisin *Flawless-Fusion Ultra Longwear Concealerin olevan paljon parempi.

Secret Concealeria suosittelisin erittäin kuivaihoisille, joissa silmänympärys on kuivuudesta karhea. Jos silmänympärykset ovat kovin tummat, niin peitevoiteen alle kannattaa laittaa jotain oranssiin taittavaa vastaväriä, joka peittää sinisyyttä.

Laura Mercierin tuotteita myy *Skincity

Oletko kokeillut tuotetta?

LUE MYÖS:

Silkkisen hieno irtopuuteri – kulttimaineinen Laura Mercier Loose Setting Powder

Uusi täydellinen meikkivoide – Laura Mercier Flawless Lumiere Radiance-Perfecting Foundation

Laura Mercierin Flawless-Fusion Ultra Longwear Concealer

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *