Vuoden kiinnostavin tuote: Whamisa kaktus seerumi

Toisinaan minulle iskee kosmetiikkaähky. Ihonhoidon puolella minulla on nyt jonkinlainen ähky eikä uutuudet oikein jaksa innostaa. Pitää olla jotain todella erilaista ja mielenkiintoista, että mielenkiintoni herää.

Yksi tuote herätti mielenkiintoni heti ensimmäiset kuvat siitä nähtyäni. Korealaisen luonnonkosmetiikkamerkki Whamisan *Cactus Inner Skin Moisture Bouncy Serum on tarpeeksi erilainen, vaikka mitään uutta ja ihmeellisestä siinä ei raaka-aineiden puolesta olekaan olekaan kosmetiikan näkökulmasta. Whamisa on sarjana kiinnostava, jotenkin niin erilainen luonnonkosmetiikan maailmassa korealaisen taustansa vuoksi.

Lisäksi minua kiehtoo jostain syystä raaka-aineena kaktusuute. Kaktusviikunapuun uutetta sisältävät tuotteet ovat houkutelleet janoista ihoani aina ja ensimmäisiä kokeilemiani luonnonkosmetiikan oli herkullinen Terre d`OCin kaktusviikunaseerumi. Lisäksi tavallisen kosmetiikan puolelta pidin kovasti kulttimaineisen *Huxleyn tuotteista, joiden tähtiraaka-aineena koreilee viikunakaktus.

Joten arvata saattoi, että Whamisa + kaktus, niin kiinnostukseni heräsi.

whamisa kaktus

Kaktusuutteesta on ihonhoidossa moneen. Viikunakaktuksen uutetta voisi sanoa ihonhoidon superfoodiksi ja sitä kuvaillaan myös luonnonkosmetiikan ”etanaseerumiksi” koostumuksesta vuoksi.

Viikunakaktus on täynnä hoitavia raaka-aineita. Se sisältää 40 ravitsevaa kasviyhdistettä, 18 eri aminohappoa, 14 eri vitamiinia ja 12 eri mineraalia, jotka kaikki hoitavat ihoa. Whamisan kaktus seerumissa on 99,47% viikunakaktuksesta saatavaa uutetta. Lisäksi tuotteessa on hyppysellinen spirulinaa ja eteerisiä öljyjä.

Antioksidanttipitoinen seerumi mm:

  • kosteuttaa
  • korjaa vaurioitunutta ihoa
  • parantaa kimmoisuutta
  • heleyttää
  • suojaa
  • rauhoittaa

whamisa kaktus

Kaktusuute on yleisesti hyvin siedetty raaka-aine, joka sopii myös herkälle iholle. Whamisan kaktus seerumi sopii tuotekuvauksen mukaan kaikille ihotyypeille, mutta herkkäihoiselle en suosittele Whamisan tuotetta sen sisältämien eteerisesten öljyjen vuoksi.

Vihreässä lasipullossa olevan seerumin erikoisuus on sen koostumus ja raikkaan lopputuloksen antava ominaisuus. Tuote on aavistuksen venyvää, sellaista pehmeän limaisen tahmeaa hyvällä tapaa! Jos joskus olet käyttänyt korelaisia etanasserumeita, niin tuote tuntuu hyvin paljon samalta. Tahmeaa, mutta kosteuttavan raikasta. Se imeytyy ihoon nopeasti silkkisen tuntuiseksi eikä jää tahmeaksi.

Eniten tykkään tuotteen raikkaudesta. Kosteusteholtaan seerumi ei ole yhtä hyvä kuin hyaluronihapposeerumit, sillä aamuisin huomaan ihoni olevan kuivempi ja kaipaavan kosteutta. Sen sijaan seerumi tuntuu rauhoittavan ja tasaavan ihonsävyäni, koska aamuisin peilistä näkyy ihmeellisen tasaisen väriset kasvot. Ihoni on luonnostaan punertavan kirjava, mutta kaktus seerumin jäljiltä iho näyttää yllättävän hyvän väriseltä ja tasaiselta.

whamisa kaktusseerumi

Tuotteen tuoksu on kevyen ja raikkaan vihreä ja se haihtuu iholta nopeasti pois. Koska tuote ei riitä kosteuttamaan tarpeeksi kuivaa ihoani, niin olen käyttänyt sen alla kosteuttavia kasvovesiä, jotka sisältävät hyaluronihappoa.

Tuotetta myy mm. Sokos, *Jolie, *House Of Organic, Ruohonjuuri.

Miltä tuote kuulostaa?

……..

LUE MYÖS:

LÖYTÖ:WHAMISA CLEANSING WATER

HELLÄVARAISTA KUORINTAA WHAMISAN KÄTEVILLÄ HEDELMÄHAPPOKUORINTALAPUILA

Kommentit (1)
  1. Kaktusuute sopii ehkä herkälle iholle, mutta tämä seerumi ei sovi. Tämä sisältää eteerisissä öljyissä esiintyvät hajusteet limonene ja linalool. Itsekin olen käyttänyt paljon rahaa ”herkän ihon” tuotteisiin, jotka vain pahensivat esim. PODia. Sitten tajusin tarkistaa ennen ostamista tuotteesta nämä limonene, linalool ja citronellol.

    On myös melko harhaanjohtavaa useissa tuotteissa luonnonkosmetiikassa kun sanotaan kaikille ihotyypeille. Tämä ei kyllä sisällä herkkää ihoa😕

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *