Bucketlist reissuun

Päivät auringon alla lähenee kovaa vauhtia. Viimeinen työpäivä taputeltiin jo keskiviikkona, mutta lento lähtee huomenna sunnuntaina. Univelat on nukuttu tehokkaasti pois heti toisena lomapäivänä mummolassa, joten täällä ollaan jo lomafiiliksissä.

Reissussa otan t o d e l l a rennosti, mutta pienen bucketlistin suunnittelin kuuminkin. Joka tapauksessa lista sisältää aika rentoja ja tavallisia juttuja.

DSC06956.jpg

TEE

snorklaa

surffaa 

joogaa

kierrä joku saari kävellen ympäri

 

NÄÄ

Gilit

Lombok

Ubud 

Singaporen kasvitieteellinen puutarha

 

RENTOUDU

lue kirjoja 

käy hieronnassa

vietä somettomia päiviä

kirjoita päiväkirjaan

kerää simpukoita

 

NAUTI

tapaa uusia ihmisiä 

katso monta auringon nousua ja laskua

ui joka päiviä

syö herkkuaamiaisia 

Kommentit (2)
  1. Kuulostaa erittäin hyvältä eikä liian suorittamiselta! Rakastan listojen tekemistä, mutta nykyään pyrin tekemään niistä vähän joustavampia. Ollaan nyt oltu 3 kuukautta reissussa niin oppinut hieman ottamaan iisimmin. Minne kaikkialle meet tällä reissulla? Balille ainakin näemmä, joten kannattaa käydä ehdottomasti Uluwatussa. Mopon vuokraus kannattaa, mutta voit myös vuokrata itsellesi mopo/taksikuskin päiväksi tai puoleksi päiväksi. Ubudiin pääsee myös bussilla. Nauti!

    Terkkuja Kampotista, Kambodzasta!

    1. Vau, ootte maailmanympärimatkalla 🙂 oon kade! Pitää ruveta seurailemaan teidän menoa. Mulla on viiden viikon reissu Singapore – Bali akselille. Liikaa paineita ei tosiaan pidä ottaa, joten munkin lista saa tarvittaessa joustaa. Uluwatukin on ollut pään sisällä listoilla. Sinne siis pitää yrittää myös 🙂 Ja voi kun vaan uskaltais sen mopon sitten vuokrata myös!

      Ihanaa reissun jatoka teille ! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *