Herkkugranola

Itse tehdyt myslit ja granolat on mun lemppareitaTodella helppoja tehdäja variaatioita voi keksiä lukuisia.

DSC00459.jpg

Tämän viikonlopun granolaan tuli:

2 rkl hunajaa

4rkl oliiviöljyä

1 dl kaurahiutaleita

1 dl auringonkukansiemeniä

1 dl pellavansiemenrouhetta

1/2 dl quinoaa

1/2 dl chia-siemeniä

1/2  dl kookoshiutaleita

Muutama kourallinen kuivattuja banaanilastuja

DSC00462.jpg

Ensimmäiseksi laitoin uunin lämpenemään 175 asteeseenSitten lämmitin hunajan ja oliiviöljyn kattilassa juoksevaksija lisäsin mukaan banaanilastuja lukuun ottamatta kaikki aineksetSekoitin ainekset hyvin keskenään, ja levitin ne pellille leivinpaperin päälle. Uunissa annoin granolan paahtua 10-15 minuuttiaNoin puolessa välissä kääntelin aineksiajotta ne paahtuisivat joka puolelta tasaisesti.

DSC00463.jpg

Paahtamisen jälkeen annoin granolan jäähtyäja tällä välin murskasin banaanilastut pienemmiksi paloiksiPurkittaessa granolaa sekoitin banaanilastut mukaan.

DSC00474.jpg

Tämä määrä menee viikossa tai kahdessa jo parempiin suihinOnneksi se antaa mahdollisuuden taas seuraavalla kerralla (eli piankokeilla jotain erilaista

Aurinkoista viikonloppua kaikille!

Kommentit (5)
  1. Nom, kuulostaa tosi herkulta! Ja ihanat kuvat… 🙂

    1. Kiitos paljon 🙂 aika herkkua se myös on!

  2. Ooh! Itsellä on suunnitelmissa tehdä myöskin mysliä tällä viikolla, ja tää näyttää erittäin lupaavalta ohjeelta!

    On niin hyvännäköinen lopputulos ja helppo ohje että olisi kiva, jos mahdollisimman moni löytäis tän. Siispä päätettiinkin toimituksessa nostaa sun blogi Lilyn etusivun Viikon blogiksi 🙂 

     

     

    1. Aivan mahtavaa kuulla 🙂 kiitos tästä tunnustuksesta!!

      1. Jee! Tässä sulle vielä badge, jonka voi kiinnittää vaikka blogin sivupalkkiin.

         

        [[{”fid”:”824975″,”view_mode”:”media_original”,”fields”:{”format”:”media_original”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:””,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:””},”type”:”media”,”attributes”:{”height”:”300″,”width”:”300″,”class”:”media-element file-media-original”},”link_text”:null}]]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *