Vuoden aloitus

Mulla on ollut jo aika monta vuotta haaveena aloittaa vuoden ensimmäinen aamu pitkällä juoksulenkillä ja terveellisellä brunssilla. Sitten kuumaan suihkuun, ja lopuksi kunnon kauneudenhoitorutiinit. Tällöin vuosi alkaisi raikkaana, pirteänä ja kauniina.

img_1659.jpg

Vielä en ole päässyt tätä haavetta toteuttamaan, koska uudenvuoden aattoillan karkelot ovat vieneet voiton. Tänä(kin) vuonna meillä oli ystävien kanssa ihana ilta, joten ei kyllä kaduta. Vuoden ensimmäisenä päivänä tuli mm. matkustettua viisi tuntia, nukuttua muutamat päiväunet ja käytyä Raxissa syömässä.!!! 😀  Ei siis mikään raikkain vuoden aloitus, mutta sitäkin lempeämpi.  

Vuoden toisena aamuna pääsin kuitenkin -10 asteen pakkasessa aamulenkille metsään nelijalkaisen ystävän kanssa. Sormet kohmeessa yritin väkisin räpsiä muutaman kuvan älyttömän kauniista aamusta meren rannalla.

suhteet oma-elama mieli liikunta
Kommentit (2)
  1. Päätin tänään selailla lilyn blogeja ihan randomilla, jotta löytäisin uutta lukemista. Ja onneksi tein niin, sillä löysin sun blogin ja tykkään tosi tosi paljon!

    1.  No mahtavaa kuulla 🙂 ihanalta näyttää myös sun blogi!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *