Hiljaa, hyvin hiljaa

Hyvin eleettömästi on startannut tämä vuosi osaltani täällä blogimaailmassa. Arjen suloinen touhukkuus on vienyt niin mukanaan, että kirjoittelu on saanut väistää tieltä.

Pienestä vauvastani on kuoriutunut aktiivinen touhu-tipu, jonka perässä pysyminen on nyt päiväohjelma numero yksi. Niin päättyi myös äitiysloma ja hoitovapaan kunniaksi palasin töihin, sillein harrastusmielessä 😉 Ja on kyllä kieltämättä ollut piristävää. 

Askartelut ja herkkuleivoskelut ovat vaihtuneet kevätpörriäisen pistoksen seurauksena reippaisiin lenkkeihin sekä iltaisiin kahvakuula- ja jumppapalloreeneihin. Lisäksi olen toipunut leikkauksesta, pyyhkinyt pölyjä kevätauringon tieltä ja mikä tärkeintä, nauttinut ihanasta perheestäni – pyrkinyt olemaan tässä ja nyt.

Tällä hetkellä omat tuntemukset blogin kirjoittelun suhteen ovat hieman vaakalaudalla. Nyt nautin kirjoittelemattomuudesta, mutta mieleni voi myös muuttua hyvin pian. Katsellaan mitä kevät tuo tullessaan 🙂

Tajusin muuten tänään, että toukokuun loppuun on enää reilut kaksi kuukautta! Viime vuonna siihen aikaan sai loikoilla ihanassa paahtavassa auringossa ja hankkia ensimmäiset rusketusrajat, ihanaa!

-innaS

suhteet oma-elama ystavat-ja-perhe mieli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *