Jäätävän helppo ja herkku

Tämän kirjaimellisesti suussasulavan kotikutoisen jädekaakun voi valmistaa etukäteen pakkaseen yllärivieraita odottamaan. Joskus se kyllä saattaa hävitä sieltä jo ennen kun vieraita on edes käynyt ja sitten saa juosta viennettaa valtsusta.

img_0447.jpg

Pohja on paineltu digestive-muruista leivinpaperilla vuorattuun astiaan. Kannattaa myös kokeilla dominokeksejä digestiven sijaan! Keskiosaan on levitetty paketillinen notkistettua vaniljajädeä, johon voi sekoittaa marianne-rouhetta. Päälle on levitetty vaahtoutuva suklaakastike (ei kuitenkaan vaahdotettu) ja rouhittua minttukrokanttisuklaata. Sitten vaan kaakkunen pakkaseen jähmettymään.

Kokemuksesta voin kertoa, että kakku kannattaa ottaa pois pakkasesta n. 10 min ennen tarjoilua, koska on aikas kovaa muutoin ja vesi kielellä odottavan aika on hyyyyvin pitkä.

– innaS

Koti Ruoka ja juoma DIY
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.