Luukku 17: Aina liikaa, muttei haittaa

kuva2.jpg

Ruoka, jota teen aina liikaa on pottumuusi. Täräytän kattilaan porisemaan aina lähes koko pussillisen pottuja, vaikka syömässä on vain me kaksi (tai paremmin yksi, koska mieheni inhoaa perunaa).

Sainkin anopiltani kelpo vinkin sujauttaa ylimääräisen muusin joukkoon pari kananmunaa ja hiukan vehnäjauhoja, niin muusi muotoutuu herkullisiksi perunarieskoiksi.

Rieskat voi paistaa uunissa, mikä on helppoa ja terveellisempää. Itse kuitenkin ”jouduin” paistelemaan rieskaseni pannulla voissa, koska leivinpaperi oli loppu, harmi;).

Tästä lähtien teen muusia hyvillä mielin liikaa, koska rieskat on tosi herkkuja. Ensi kerralla paistelen ne kuitenkin uunissa, koska pannulla hissukseen kypsyttely oli turhan aikaavievää.

-innaS

Suhteet Ruoka ja juoma Oma elämä DIY
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.