Kesäkuun palat

Oi ihana kesäkuu, olit jokseenkin erikoinen. Pienistä paloista koottu, lopulta ihan hyvä. Tässä kesäkuun mieleenpainuvimmat, olkaa hyvä!

Kesäloma, sinäkö se siellä? Sää ei mielestäni tee kesälomaa, mutta huomasin pohtivani tekeekö matkat ja erikoisarki loman, vai tuntuuko loma kotona kotiäitinä, perusarjen keskellä miltään. Virallisesta kesälomasta muistutti lähinnä palkkapäivänä tilille tullut palkka, jonka siirsin syrjään odottamaan heinäkuun hoitovapaan aiheuttamia miinuksia. Kesäkuussa meillä oli jopa pari perheen yhteistä lomapäivää ja tietysti juhannuksen tuoma pitkä viikonloppu. Täytyy myöntää, että nyt on näin -mantraa on joutunut hokemaan itselleen useamman kerran. Suunnittelemattomuudessa on silti puolensakin ja kesäkuussa oli ihania päiviä. Sisällä ja ulkona.

 

kesäkuunpalat.png

kesäkuunpalat2.png

kesäkuunpalat3.png

 

Tärkeitä ihmisiä, rakkaita hetkiä ja ihania tapahtumia. Lounastreffejä, museoita ja puistoilua. Aikaa, jota tiedän kaipaavani elokuussa, kun työt alkaa. Kesäkuun päiviä vietettiin myös Teurastamon Lomapäivässä, Vanajanlinnassa, Korkeasaaressa ja Tallinnassa. Juhlimme kaupunkijuhannusta ystävien, Tuulin perheen, kanssa. Ensimmäinen juhannus Helsingissä olikin itse asiassa erittäin rentouttava vaihtoehto. 

 

kesäkuunpalat4.png

kesäkuunpalat5.png

kesäkuunpalat6.png

kesäkuunpalat7.png

Kuva: Mirko Leskinen

 

kesäkuunpalat8.png

 

Kotona ei loikoilla, ja sieltä poistutaan vain syystä. Tämä voisi oikeasti olla mottoni. Siivosin vimmatusti koko kesäkuun ja kierrätin kaiken tarpeettoman ja vähän tarpeellistakin. Unelmoin isoista muutoksista ja jopa yhdessä pakenemisesta. Huomaan etsiväni kauneutta ja pysyvyyttä ympärilleni. Napakan kehotuksen ansiosta poistuin pari kertaa nauttimaan omasta ajasta. Kävin salilla ja iltauinnilla.

 

kesäkuunpalat9.png

kesäkuunpalat11.png

 

Neiti hullunkurinen tutkija 1v 10kk. Parasta kesäkuussa Fridan mielestä oli varmasti oma pyörä. Oma pyö. Sillä on hurjan kiva mennä, mutta matkan varrelle sattuvia kiviä ja muurahaisia on pakko jäädä ihmettelemään lähemmin. Tutkiminen oli muutenkin kuukauden juttu, niin sanana kuin touhuna. Oli se sitten kaappeja siivotessa löytynyt ipod tai uudenlaiset tavat pukeutua. Sanoja on tullut hurjasti lisää ja myös ensimmäinen kahden sanan lause. Meiä auto. Tietysti Frida ihastuu autoon ja autoiluun juuri kun olen suunnitellut myyväni sen. Söpöliini sai kesäkuussa myös ensimmäisen lettinsä.

 

kesäkuunpalat11.png

kesäkuunpalat12.png

kesäkuunpalat13.png

 

 

Lue myös:

Lokakuun palat

Marraskuun palat

Joulukuun palat

Tammikuun palat

Helmikuun palat

Maaliskuun palat

Huhtikuun palat

Toukokuun palat

 

 

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *