HYVÄN ELÄMÄN RESEPTIT

Selailin huvikseni self-help tyylistä kirjallisuutta kirjastossa. Oikein mikään ei puhutellut minua, ehkä siitä syystä, etten koe että mulla olis suuremmin elämässä tällä hetkellä mitään, mitä parantaa. Että kaikki on oikein hyvää. Ei sillä ettei mitään voisi parantaa, vaan ettei tällä hetkellä tarvitse. Kaikki isot palaset ovat kohdillaan.

En tarttunut tähän kirjaan sen nimen vuoksi – ajattelin sen olevan jopa hiukan lipevä. Lopulta mua puhutteli sen ulkonäkö ja se tieto, että tää on hidastaelämää sivuston perustaja Sanna Wikströmin käsialaa. Ja vielä: oivalluksia. Niitä mä rakastan! Sitä tunnetta, kun sä oivallat jonkin asian. Ymmärrät, opit, sisäistät, tiedostat.

Tiedostat jotakin, mitä olet aina ajatellut, jossakin synapsissa, vaikka ymmärtävä mieli ei sitä olekaan huomannut. Ja sitten se huomaa. Kuin palaisi kotiin. Silloin olo jää höyhenen keveäksi, mieli tyhjäksi, sydän lämpimäksi.

Ah se on parasta.

Yksi parhaimpia juttuja tässä elämässä.

Ja mä tykästyin tähän kirjaan lopulta valtavasti!

Juuri siitä syystä, että se sisältää niin paljon oivalluksia elämästä. Elämästä jota on ihanaa opiskella lisää ja lisää, vaikka sen oppi ei koskaan lopukaan. Sisältäen sellaisia ajatelmia, jotka käsittelee monipuolisemmin – tai siis – samalla tavalla mutta eri ihmisen näkökulmasta – sellaista jota on jo oivaltanut sekä myös sellaista

jota ei vielä itse ole hoksannut koskaan ajatellakaan.

Viimeksi:

OLEN TÄSSÄ

Lue myös:

OVATKO SELF-HELPIT TURHIA?

VÄHÄN VÄSYNYT – NUMERO 495

MIKÄ ON ELÄMÄN TARKOITUS?

hyvinvointi kirjat mieli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *