Arjen awardsit: hyvät ja huonot + yksi kunniamaininta

En tiedä, voiko neljää päivää kutsua blogihiljaisuudeksi, mutta siltä se on musta tuntunut. Olisin halunnut kirjoittaa kuulumisia jo aiemmin, mutta arki muuttui viime viikolla kerta heitolla hyvin erilaiseksi. Nyt on aika jakaa palkinnot ja kunniamaininnat viikon paskimmille ja pelastavimmille tapahtumille.

Huonot

Voittaja

Kategorian selkeä ykkönen oli koiran kyynärleikkaus. Koiramme alkoi ontua toista etujalkaansa noin kuukausi sitten. Jalka kuvattiin ja meille suositeltiin tähystystä. Tähystyksessä ortopedi poisti toisesta kyynärästä irtopalan ja joutui tekemään toiseen suuremman operaation. Pieni potilas ei syönyt tai juonut lähes kahteen vuorokauteen, piipitti vain ja nukkui. Huoli oli valtava, mutta nyt on jo havaittavissa pientä piristystä.

Arjen kirmuroita ei varsinaisesti helpottamut, että miehen polvi operoitiin vain muutamaa päivää aiemmin. Ainoana tervejalkaisena olen hoitanut nyt molempia potilaita ja kaikki muutkin taloutemme asiat, sekä nukkunut alakerran sohvalla koiran pedin vieressä pätkäöitä. Tässä suurin syy blogihiljaisuudelle ja sille harmittavalle faktalle, että blogin instagramin joulukalenteri jäi ihan vaiheeseen.

Finalisti

Awardsien yksi finalisti on Koronan aiheuttama lockdown. Joo, olemmehan me jo kotona muutenkin, mutta tämän myötä loppui jooga ja tanssitreenit siirtyivät Zoomiin. Ei ole järin helpottanut arjessa jaksamista.

Toinen finalisti

Odotimme kovasti kuun vaihdetta, jos haluamallemme alueelle vapautuisi kiinnostavia tontteja. Ensin kaupunki päivitti sivujaan kolme päivää kuun vaihteen jälkeen ja lopulta siellä ei ollut mitään kiinnostavaa uutta. Taloprojektista kirjoitan enemmän vähän myöhemmin, kun on enemmän kerrottavaa.

Viikon kunniamaininta

Koska olen taloutemme ainoa tervejalkainen, juoksin koko tiistain jouluostoksilla molempien puolesta. Nyt vasen kantapääni vihoittelee, mikä on vähän koomista, sillä tällä hetkellä talostamme ei löydy yhtään tervettä vasenta jalkaa. Noh, ehkä se menee ohi.


Hyvät

Voittaja

Toteutin viime ja tällä viikolla ensimmäiset myymäni koulutukset yrittäjänä ja oli ihan tosi kivaa. Sain kaikilta osallistujilta positiivista palautetta. Olen muutenkin päässyt tekemään mielenkiintoisia juttuja yritystoimintani eteen, joista toivottavasti poikii myöhemmin rahaa. Kirjoitan koonnin yrittäjyyden edistymisestä vielä erikseen. Tää edellinen oli tosi suosittu!

Finalisti

Olen saanut ihania viestejä ystäviltä ja tutuilta. Niin tsemppejä Nemolle kuin myötätuntoa mun kiireelle. Menoja ystävien kanssa on saatu siirrettyä jouhevasti ja moni on laittanut vinkkejä koiran nopeamman toipumisen avuksi. Kiitos ihanat! <3

Toinen finalisti

Löysin ja tilasin vihdoin itselleni uuden kalenterin. Tämä löytyi Luklabel-nimisestä verkkokaupasta. Linkkaan sivun tähän. Ja pääsin täyttämään jo yhden päivän kohdalle uuden myymäni koulutuksen!

Kunniamaininta

Kunniamaininta menee puolisoni äidille, joka riensi apuun hoitamaan miestä ja koiraa, että pääsin jouluostoksille ja työtapaamisiin. Huikeaa, että on tukiverkostoa lähellä!

Mitä teidän korona-arkeen kuuluu? Toivottavasti joulunne on lähestynyt vähän seesteisemmissä merkeissä. Oma joulumieleni on vielä piilossa jossain, mutta yritän kaivaa sitä sieltä pala kerrallaan.

Noora

hyvinvointi tapahtumat-ja-juhlat oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *