Vuoden 2021 kolme unelmaprojektia

Vaikka loppuvuoden aikana vastoinkäymiset on tulleet vastaan jonossa, tunnen hassua onnellisuutta kaikesta edessä olevasta hyvästä. Ja tuntuu, että oon jollain tapaa onnellisempi kuin aikoihin. Tunnustan olevani sen verran taikauskoinen, että vähän puntti vapisee sanoessani tän ääneen. Haluan kuitenkin jakaa teille ens vuoden prokkikset, joita eniten odotan ja joiden saapumista juhlin vuoden vaihtuessa.

Katutanssin SM-kisat 2021

Voitimme katutanssin SM-muodostelmakultaa viime lokakuussa Oulussa. Vaikka olin aiemmin empinyt hakemista uudelle kisavuodelle, päädyin kultahöyryissäni koetanssiin. Ja lopulta nimeni komeili valitussa kokoonpanossa. Nyt oon jo tosi innoissani uudesta kaudesta, mutta vähän jännitystä pakkaan tuo korona. Etätreenaus ei ole tanssitreeneissä se optimaalisin vaihtoehto, puhumattakaan muodostelmatreenistä. Mutta alkuvaiheessa kuitenkin mahdollista, jos siihen mennään.

Aiheesta lisää:

Koronassa ahdistaa eniten

Liian vanha tanssijaksi

Taloprojekti

Kuten aiemmin täällä kerroin, olemme puolisoni kanssa harkinneet muuttoa toiselle paikkakunnalle. Yksi asia, jonka muutto mahdollistaisi olisi tontti+talopaketti-combo, joka ei kustannuksiltaan nykyisellä sijainnilla olisi edes realistinen vaihtoehto. Nyt olemme selanneet illat taloesitteitä, etsineet netistä täydellistä pohjaa, piirtäneet sellaista itse ja pyytäneet yhden tarjouksenkin. Tontteja kaupunki avaa lisää taas joulukuun alussa. Piedetään peukkuja, että niitä olisi myös haluamallemme alueelle. Kerron lisää projektin lähtökohdista ja huomioitavista jutuista, joita olen oppinut myöhemmässä postauksessa.

Täällä lisää talojuttuja.


Matka yrittäjäksi

Jos edellinen postaus meni ohi, niin olen aloittamassa parhaillaan polkuani yrittäjänä. Tähän mennessä kasassa on palveluvalikoimasuunnitelma ja pari kauppaa. Alkuvuodesta saan auki verkkosivut ja pääsen starttaamaan myyntiä kunnolla. Vuoden 2021 aikana tulee eteen etappeja, joissa päätän jatkanko yrittäjyyttä, perustanko osakeyhtiön tai toiminimen kevytyrittäjyyyden tilalle tai vaihdanko jopa alaa. Just tällä hetkellä elämä on jotenkin ihanasti auki, vaikka tähän johtaneet tapahtumat eivät maailman mukavimpia ole olleetkaan.

Mitä sä odotat vuodelta 2021 ja miten 2020 on sua kohdellut?

Ja hei muuten! Te, jotka luitte mun lottovoittajapostauksen: voitin lotossa nyt jo 3 viikkoa peräkkäin, ensin 10€, sitten 2€ ja lopulta 20€. Tuliskohan tänään päävoitto?

Onneni on kääntymässä.

Noora

Tässä postauksessa:

Matkalla yrittäjäksi: Viikot 1-3

Koronassa ahdistaa eniten

Liian vanha tanssijaksi

Harkinnassa muutto toiseen kaupunkiin

Kommentit (2)
  1. Onpa kiva lukea unelmista ja tavoitteistasi. Toivon sinulle paljon onnea matkaan niiden toteuttamiseen! 🙂

    1. Kiitos kovasti! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *