BLOGIPOHDINTAA & MIKÄ TEKEE BLOGISTA KIINNOSTAVAN?

BLOGIPOHDINTAA4.jpgBLOGIPOHDINTAA2.jpg

Vähän aikaa sitten päätin, että haluan antaa blogilleni vielä vähän enemmän itsestäni. En tarkoita sitä niinkään ajallisesti mitattuna, vaan enemmänkin laadullisesti: syvällisyyttä, persoonaa ja henkilökohtaisempaa puolta.

Kirjoitan blogia tietenkin omana itsenäni ja omasta näkökulmastani, mutta kuitenkin aika yleisellä tasolla. Jätän blogista pois tiettyjä asioita (niin kuin varmasti kaikki bloggaajat) ja niin tulen tekemään jatkossakin, mutta haluan kuitenkin jatkossa tuoda blogissa esiin erilaisempaa puolta minusta. En edelleenkään aio kirjoittaa todella henkilökohtaisia tai provosoivia juttuja, vaan tahdon enemmänkin haastaa itseäni kirjoittamaan ja pohtimaan asioita vähän laajemmasta näkökulmasta.

Viime kuussa kirjoitin mm. postaukset Rakkaus on sitä että ollaan hyvä tiimi  ja Miten eroon some-ja puhelinriippuvuudesta?, ja jälkikäteen mietittynä olen tosi tyytyväinen ja iloinen molemmista postauksista. Joillekin toiselle kirjoittajalle tällaiset postaukset saattaisivat olla ihan peruskauraa, mutta minulle omasta parisuhteesta tai someriippuvuudesta kirjoittaminen vaatii vähän enemmän rohkeutta. Molempia postauksia on luettu (mun blogin mittakaavalla) paljon ja se tuntuu tottakai todella palkitsevalta.

BLOGIPOHDINTAA1.jpgBLOGIPOHDINTAA3.jpg

Tämä asia herätti mut miettimään, että mikä oikeastaan tekee blogista ja bloggaajasta kiinnostavan?

Kun mietin itseäni blogien lukijana, tulee mulla mieleen tietynlainen samaistuttavuus. Jos tuntuu että elää täysin eri maailmassa tai elämäntilanteessa kuin bloggaaja, voi olla vaikea saada blogin sisällöstä mitään irti, jos aiheet eivät kosketa omaa elämää mitenkään. Mulle itselleni sekä blogien lukijana että kirjoittajana on tärkeää myös visuaalisuus. Tykkään katsella kauniita ja inspiroivia kuvia, enkä välttämättä aina edes lue tekstejä kunnolla. Bloggaajana koen että minulle mielekkäin itseilmaisun muoto on valokuvaus, ja vaikka tykkäänkin kirjoittamisesta, se ei tuota minulle niin paljon iloa kuin kuvaaminen.

Mun blogilistalta löytyy paljon erilaisia blogeja, toisia luen päivittäin ja toisia harvemmin. Tästä joukosta löytyy paljon erilaisia blogeja, joita tykkään selailla tietyssä mielentilassa – joskus haluan nimenomaan katsella kauniita kuvia ja saada tyyli-inspiraatiota, toisinaan etsiä vaikka uusia kakkureseptejä, tai lukea esimerkiksi ajankohtaisista yhteiskunnallisista aiheista.

Blogien tulee antaa lukijalleen jotain, oli se sitten uutta tietoa tai pohdittavaa, tai juurikin sitä inspiraatiota. Minä inspiroidun ja saan paljon iloa ja ajateltavaa lukemalla muiden blogeja, ja jos itse saan bloggaajana saman aikaan edes yhden lukijan kohdalla, olen enemmän kuin onnistunut!

Mitä mieltä te olette – mikä tekee blogista tai bloggaajasta kiinnostavan?

BLOGIPOHDINTAA5.jpg

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

Kommentit (3)
  1. Olen sun kanssa samoilla linjoilla. Ja miettinyt samoja juttuja. On loppujen lopuksi tosi vaikea määrittää mikä tekee blogista, bloggaajasta kiinnostavan. Ehkä yksi tärkeimmistä on se samaitsuttavuus, on loppujen lopuksi hassua lukea jatkuvasti aiheista jotka eivät tunnu millään tavalla itselle realistisilta. Joskus tietysti sekin on mielenkiintoista ja viihdyttävää, siksi luultavasti seuraan Kardashianejakin :D.

    Sun blogissa tykkään just siitä aitoudesta, visuaalisuudesta ja persoonallisuudesta :).

    1. Ihan oikeessa oot! Ja tuo on muuten ihan totta tuo viihdyttävyys-näkökulma! Joihinkin blogeihin tai juuri esimerkiksi tosi tv-ohjelmiin koukuttuu varmaan juuri siksi että ne ovat epärealistisia, jopa vähän övereitä 😀 Minä koukutuin keväällä Temptation islandiin… 😀 Ja kiitos kivoista sanoista, samat sanat sulle <3 ! Ja oikein ihanaa viikonloppua!

      1. Ihanaa alkuviikkoa 🙂 <3!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *