MAALISKUUN ARKIKUVA

Tämän vuoden ajan jaan blogissa yhden realistisen arkikuvan jokaiselta kuukaudelta.

Maaliskuussa meidän kaikkien arki mullistui ja mieli oli sen vuoksi matalalla, mutta tähän kuukauteen mahtui paljon myös positiivisia juttuja:

– Lydia oppi konttaamaan ja seisomaan tukea vasten! Maaliskuun alussa hän oppi ensin nousemaan polvilleen tukea vasten ja melko pian siirtyi siitä tasajaloilleen seisomaan. Tässä kuussa ollaan sairasteltu pari viikkoa, mutta sairastelun aikana hän siirtyi viimein ryömimisvaiheesta konttaamaan. Nyt 10,5 kuukauden ikäisenä hän rakastaa palikkaleikkejä, kuvakirjojen selaamista ja päärynää.

– Kuun alussa siirrettiin Lydia omaan huoneeseensa nukkumaan, mutta sairastelun aikana jouduttiin siirtämään väliaikaisesti pinnasänky takaisin meidän makuuhuoneeseen kun toisessa huoneessa monta kertaa yössä ramppaamisessa ei ollut mitään järkeä. Nyt vauva nukkuu taas omassa huoneessaan, ja mulla on ollut menossa meidän makuuhuoneen sisustusprojekti, joka tosin tällä hetkellä näyttää lähinä siltä että tuolien ja pöytien päällä on vaan epämääräisiä tavarapinoja…

– Mieheni valmistuu ensi kuussa ammattikorkeakoulusta, ja järjestin hänelle yllätykseksi pelipäivän kavereidensa kanssa. Ihan loppuun asti se ei kylläkään pysynyt yllätyksenä, mutta vitsit miten kiva fiilis tuli itsellekin siitä että hän sai pitkää  kaipailemansa vapaapäivän ystävien ja pelien seurassa (etenkin kun sen jälkeen ei ole tullut paljon kavereita nähtyä…)!

– Maaliskuun alussa meillä oli kerhossa valokuvaus, joka ehdittiin onneksi järjestää ennen kuin kerhot suljettiin. Me ollaan syksystä asti kuljettu ahkerasti vauvakerhossa, ja harmittaa kyllä kovasti jos ei enää tälle keväälle päästä kerhoilemaan.. mutta onneksi tosiaan saatiin kerhoilusta aivan ihanat kuvat muistoksi <3

– Julkaisin maaliskuun puolivälissä podcastini viidennen jakson ja oon ollut ihan ällikällä lyöty podcastin kuuntelijaluvuista – podcastin jaksoilla on ollut yhteensä yli 30 000 kuuntelukertaa!

– 8. päivä maaliskuuta meillä oli ensimmäinen hääpäivä (jota vietettiin romanttisesti hakemalla Hesestä ruokaa)..

Mitäs teidän maaliskuuhun kuului?

Maaliskuun postauksia:

ASIOITA JOTKA TEKEVÄT MUT ONNELLISEKSI

SUORITTAMISESTA JA LÄSNÄOLON VAIKEUDESTA

AJATUKSIA ENSIMMÄISENÄ HÄÄPÄIVÄNÄ

10 x TEKEMISTÄ KOTIPÄIVILLE

VIIKON PARAS PÄÄTÖS: OTIN AIKAA ITSELLENI

SEURAA:

Instagram  //  Pinterest

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *