HELLIVÄ KUIVAN IHON KASVOHOITO

*Kasvohoito saatu TwistBe

 

Käyn aivan liian harvoin kasvohoidossa – yksi tai kaksi kertaa vuodessa – vaikka tiedän, miten hyvää kasvohoito kuivalle iholleni tekee. Jotenkin esimerkiksi kampaajakäynnit ja hieronnat tuntuvat aina tärkeämmiltä kuin kasvohoito (kammottavan juurikasvun kanssa on vaikeaa olla, samoin niska-hartiakipujen), jolloin ne ajavat kasvohoidon edelle. Kampaaja ja hieronta ovat must, kun taas kasvohoito on ihanaa luksusta.

TwistBe hoitolassa aloitti viime vuoden loppupuolella uusi kosmetologi Tanja Rantakangas, joka ystävällisesti kutsui minut testaamaan kuivaa ihoa hellivän 60 minuutin Esse-kasvohoidon. Miten ihana aloitus uudelle vuodelle!

TwistBe on Helsingissä Kampissa sijaitseva kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon keskittynyt myymälä ja verkokkauppa, jolla on myös oma hoitolansa Lapinlahdenkadun myymälän yhteydessä. Tanjalta ovat saatavilla personoidut 30 minuutin, 60 minuutin ja 90 minuutin kasvohoidot, jotka tehdään aina luonnonmukaisilla tuotteilla – pääasiassa Esse-sarjan tuotteilla. Esse yrityksenä on hiilineutraali, Beauty Without Cruelty ja Vegan Society -yhdistysten jäsen ja tuotteet ovat Ecocert-luomusertifioituja. Esse on merkittävä kestävän kehityksen ja reilun kaupan tukija kotimaassaan Afrikassa. Probioottisena ihonhoitosarjana Essen koko tuotesarja on luotu vahvistamaan ihon luonnollista mikrobiomia ja tukemaan ihon kuntoa ikääntymisen merkkejä ehkäisten.

Tanjalla on ihana motto, jonka mukaan asiakas ei ikinä ole hoidon aikana ilman kosketusta. Tämä tarkoittaa sitä, että voit luottaa siihen, että saat koko hoidon ajan hemmottelua ja hoitoa hieronnan sekä ihonhoidon merkeissä. <3

Kasvohoito aloitettiin alkupuhdistuksella, joka viimeisteltiin ravinteikkaalla kasvovedellä. Alkupuhdistuksen jälkeen kasvot syväpuhdistettiin kuivalle iholle sopivalla savinaamiolla. Naamion aikana Tanja antoi minuell rentouttavan käsihieronnan.

Syväpuhdistuksen jälkeen laitettavat tehoaineet imeytyvät ihoon paremmin ja hemmottelevan kasvohieronnan ansiosta aktiiviaineet saadaan imeytymään syvemmälle ihoon. Kosteuttavan kasvonaamion aikana tehtiin vielä päänahan- ja niskan hieronta. Kasvohoidon yhteydesä voidaan tehdä myös ripsien ja kulmien värjäys sekä kulmien siistiminen, mutta me keskityimme nyt vain kasvohoitoon.

 

 

Tanjan kasvohoito ei ole vain kasvohoito, vaan kokonaisvaltainen hyvän olon ja mielen kokemus. Tunnin hoito tuntui lopulta paljon pidemmältä ja tunsin, miten ajatukseni vähitelleen hidastuivat ja olin lähellä nukahtamista. Kun nousin sängyltä ja join vettä kasvohoidon jälkeen, oli olo kuitenkin todella virkistynyt ja pirteä. Se vastasikin hoitolupausta, joka kuului, että hoidon jälkeen mielesi on virkeä ja kasvosi kuulaat.

Essen kasvohoito on todella kosteuttava ja ihoa ravitseva. Ihoni oli todella hehkeä ja hyvin kosteutettu koko viikon! Aivan täydellinen kuivan ihon kasvohoito. Tällä kertaa en tarvinnut tuotteita kotiin, mutta TwistBen myymälästä löytyy huikea valikoima laadukasta luonnonkosmetiikkaa. Hoitolasta ovat saatavilla myös muut kiinnostavat palvelut kuten meikkaukset, meikkivalmennukset, ihonhoitorutiinin analysointi sekä ravintoneuvojan konsultaatio.

Jos etsit laadukasta hyvän olon hoitolaa, jossa kasvohoito toteutetaan varmasti turvallisilla ja luonnonmukaisilla tuotteilla, suosittelen testaamaan TwistBe:tä ja Tanjan hoitoja <3 Tässäpä ihana, hyväntuulinen ammattilainen, jonka kasvohoidosta tulee poistuttua varmasti hymy huulilla!

 

Twistbe hoitola
Lapinlahdenkatu 7
Löydät Twistbe-hoitolan ajanvarauksen täältä!

 

lue myös:

opi puhumaan ihosi kieltä

3 x paras luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja

hyvän olon smoothiekulho

FOLLOW ME ON FACEBOOK / INSTAGRAM / PINTEREST

Kommentit (3)
  1. Ihanan kuuloinen kasvohoito ja mehän nähtiin ton hoidon jälkeen, sä oikeesti vaan hehkuit! <3 Kuvien perusteella hoitolan tunnelmakin on niiiiin on point. 👌

  2. Ani / Naked Truth
    24.1.2020, 14:04

    Oi että, kuulostaa niin ihanalta! Mä en muista milloin mä oon viimeks käynyt kasvohoidossa… ihan hävettää 😀 Pitäisi silloi tällöin sallia itselleen tällainen pieni hemmotteluhetki.

    1. No älä muuta sano…… 😀 Miten itsensä hemmottelu onkin välillä niin vaikeaa? Siinäpä hyvä uuden vuoden lupaus: lupaan käydä vähintään kerran vuodessa kasvohoidossa 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *