Inventing Anna, Euphoria ja muut vuoden 2022 sarjat, jotka jätin kesken

Suosikkiasia: Sarjat. Vaikka välillä en jaksakaan niitä.

Sarjat 2022
Kuvat: Apple TV+, HBO Max, Netflix, Hulu.

En pitänyt, en jaksanut, en tiedä miksi lopetin. Pyörittelin silmiäni, vihasin. Liian ankea, liian ahdistava, liian cool. Liian sitä tai ei tarpeeksi tätä. Huono käsikirjoitus, väärät näyttelijät, omituinen toteutus. Aika loppui, mielenkiinto loppui, unohtui. Pieniä pettymyksiä, isoja pettymyksiä, epäonnistumisia, vääriä mielipiteitä. Oli syyt mitä tahansa — välillä aivan tyhmiä — näitä sarjoja en vuonna 2022 saanut katsottua loppuun.

Inventing Anna (Netflix): Mielenkiintoinen tarina, tylsä toteutus. Suosittelen vain lukemaan sarjan pohjalla olevan Jessica Presslerin artikkelin How Anna Delvey Tricked New York’s Party People ja säästämään itseltään 10+ tuntia.

Conversations with Friends (HBO Max): Olikohan tämä vuoden pahin sarjapettymys? Ainakin hyvin lähellä sitä. Minä rakastin ja rakastan Normal Peoplea, joten olin odottanut että pitäisin myös toisesta Sally Rooney -sarjasta. En pitänyt! Silti surkeaa, etten edes yrittänyt katsoa loppuun.

Echoes (Netflix): Hahaha. Camoon, skarpatkaa. Vihasin.

In From the Cold (Netflix): Hahaha. Camoon, skarpatkaa. Oikeasti, Netflix.

First Kill (Netflix): Aineksia oli; vampyyreita, vampyyrinmetsästäjiä, kiellettyä rakkautta, taistelevia perheitä, teinidraamaa. Olisi kaivannut isomman budjetin ja paremman käsikirjoituksen.

Inside Man (Netflix): David Tennant ikävän väärinkäsityksen vuoksi pulaan joutuvana pappina. Yltiötyylikäs Stanley Tucci kuolemanrangaistusta odottavana vankina. En minä sellaista halua katsoa! Siis oikein kiva teille Stanley ja David, että saatte mielenkiintoisia rooleja, mutta ei kiitos. Liian ankeaa. Tein siis maisat: Wikipedia-spoilasin, mitä sarjassa tapahtuu.

Euphoria, kausi 2 (HBO Max): Hei, kukaan ei voi sanoa ettenkö yrittäisi pysyä mukana sarjatrendeissä! Tässä tapauksessa huonolla menestyksellä. Aloitin siis suoraan kakkoskaudesta, koska halusin olla mukana alkuvuoden Euphoria-hypessä. Mutta olin koko ajan vain että voi teitä poloisia nuoria ihmisiä, kyllä kaikki vielä iloksi muuttuu ja lopetin parin jakson jälkeen.

12 asiaa, jotka tiedän Euphoriasta näkemättä jaksoakaan

Partner Track (Netflix): Miksi minä lopetin tämän leppoisan lakidraaman 15 minuutin jälkeen enkä koskaan palannut asiaan? En osaa sanoa. Tosin Netflixin superkiireinen viikatemies näyttää jo tappaneen sarjan, joten olkoon.

Los Espookys (HBO Max): En ollutkaan tarpeeksi cool arvostamaan Julio Torresin komediaa. Luulin, että olisin ollut.

Loot (Apple TV+): Miksi minä en pitänyt tästä?! Maya Rudolph ja kaikkea. En päässyt kakkosjaksoa pidemmälle.

Severance (Apple TV+): Tästä oli jo puhe vuoden parhaat -postauksessa: tiedän, että Severance on objektiivisesti loistava sarja, mutta subjektiivisesti se on vain liian ankea! Olen aloittanut ja lopettanut sarjan useita kertoja, enkä koskaan pääse yhtä jaksoa pidemmälle. Mutta en aio luovuttaa, vaikka ehkä pitäisi.

→ Suosikkisarja just nyt: ahdistava ja liian laadukas Severance

The Gilded Age (HBO Max): En jaksanut kakkosjaksoa pidemmälle (en ole pukudraamojen suurin fani). Silti: Team Bertha!

Ten Percent (Amazon Prime): Call My Agentin brittiversio ei saanut minua puolelleen. Olisivat keksineet omat juonikuvionsa! Alkuperäiselle ranskalaiselle Call My Agentille suositus, löytyy Netflixistä.

Suosikkisarja just nyt: tyylikkäästi hauska Call My Agent!

Kuka tappoi Saran, kausi 3 (Netflix): Näköjään mulla kesti kolmanteen kauteen asti tajuta, että tämähän on aivan pähkähullu sarja. Vai tulikohan siitä kausi kaudelta vain hullumpi? Niin tai näin, en kaikelta silmien pyörittelyltäni päässyt kymmentä minuuttia pidemmälle.

Somebody Somewhere (HBO Max): Yritin katsoa koska olen kuullut paljon kehuja. Epäonnistuin.

Blockbuster (Netflix): Olin niin tämän komedian puolella. Minusta on huvittavaa, että Netflix teki sarjan yrityksestä jota oli ajamassa konkurssiin. Plus siinä oli miellyttäviä näyttelijöitä ja kaikkea. Mutta ei, ei jatkoon. Ei tarpeeksi hyvä.

Rahapaja, kausi 5 (Netflix): Vuoden 2021 tapaan lopetin myös vuonna 2022 Rahapajan vikan kauden. Kyllä minä vielä loppuun pääsen! Tai ehkä pitäisi vaan Wikipedia-spoilata.

Our Flag Means Death (HBO Max): Minä pidän tästä höpsöstä komediasta! Miksi olen lopettanut?? Aika on kai loppunut kesken.

Acapulco, kausi 2 (Apple TV+): Minä pidän tästäkin höpsöstä komediasta! En osaa sanoa, miksi lopetin kakkoskauden ekaan jaksoon.

Ja ne, joita en edes aloittanut:

The Rings of Power (Amazon Prime): Ups.

The House of the Dragon (HBO Max): Ups. Kyllä minä yritin!  (En oikeasti yrittänyt.)

The Crown, kausi 5 (Netflix): Mun puolesta Netflix voisi vapauttaa The Crownin viimeisen (?) kauden hävyttömän ison budjetin johonkin mielenkiintoisempaan. En tiedä, miksen edes yrittänyt katsoa vitoskautta.

+ kaikki ne liian pelottavat sarjat.

PS. En pelkästään valita: vuoden 2022 suosikkisarjat -postaus löytyy täältä. Okei, sisältää tuokin vähän valitusta. Mutta ei niin paljon kuin tämä postaus 😀

LUE MYÖS:

SEURAA BLOGIA:

Instagram // Bloglovin

kulttuuri leffat-ja-sarjat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *