Kahdeksan sarjatärppiä maaliskuuhun

Suosikkiasia: sarjat ja leppoisa höpinä.

Sarjat maaliskuu 2022
Kuvat: Hulu, HBO Max, Apple TV+, Starz, Netflix.

Okei, jatkan leppoista höpinääni.

Kävin loppuvuodesta ideapalaverin itseni kanssa liittyen tähän blogiin. Ei ollut kovin tuottelias palaveri, koska olen itse itseni pahin jarru, mutta päätin minä yhden asian: alan kirjoittaa kuukausittaisia sarjanostoja. Pysynpähän itsekin kartalla, mitä milloinkin on tulossa.

Noh, tammi- ja helmikuu ja osa maaliskuustakin näköjään menivät jo. Oli vähän kaikenlaista, tietysti. Mutta kai täysin random maaliskuun puolivälin perjantai kelpaa aloituspäiväksi vallan hyvin? Sovitaan että kelpaa.

Maaliskuisia sarjatärppejä siis!

Mikä / mistä / milloin alkaa

Bridgerton, kakkoskausi / Netflix / 25.3.

Vaikka kuinka paljon pyörittelen silmiäni koko Bridgertonille, odotan silti kakkoskautta. Sopivaa höttöä synkkiin aikoihin. Tiedän, että moni kirjoja tuntematon on inissyt siitä, ettei ykköskauden ykköstähti Regé-Jean Page ole nyt mukana. Minäkään en ole lukenut kirjoja, mutta sen verran sentään tiedän, että ei Duke of Hastingsin roolin ykköskauden jälkeen kuulunutkaan olla kovin merkittävä. Yksi kirja / kausi, yhden Bridgertonin rakkauselämä. Sitä paitsi olen kuullut, että kakkoskauden inspiraationa oleva The Viscount Who Loved Me on monen kirjafanin suosikki. Mulle se on se ja sama, odotan vain sitä höttöä jolle voin pyöritellä silmiäni. Toivottavasti tällä kertaa selvitään ilman kyseenalaisia kohtauksia…

Tämä traileri… joo, todellakin katson. Ja vaikka kuinka pyörittelen silmiäni, olen jo valmiiksi Team #kanthony, tapahtui mitä tapahtui.

Starstruck, kakkoskausi / HBO Max / 24.3.

Ja tätä romanttista hassuttelua todellakin kaivataan juuri nyt! Tälle en edes pyörittele silmiäni. Hyvin hauskaa ja mieltälämmittävää kamaa koko homma.

Pachinko / AppleTV+ / 25.3.

Min Jin Leen samannimiseen romaaniin perustuva historiallinen draama korealaisen perheen neljästä sukupolvesta.

Based on the New York Times bestseller, Pachinko is a sweeping saga that chronicles the hopes and dreams of a Korean immigrant family across four generations, kertoo AppleTV+.

Sarjan pääosassa nähdään Minarista Oscarin voittanut Youn Yuh-jung.

Traileri ainakin näyttää supervaikuttavalta. Omenarahoja on selkeesti heitelty menemään.

Outlander, kuudes kausi / Yle Areena / 29.3.

Kuuletteko sen jo?

Sing me a song of a lass that is gone
Say, could that lass be I?

Aikamatkustusseikkailun kuudes kausi (kyllä, vieläkin tekevät tätä sarjaa) alkaa Ylellä 29.3 ja Viaplayssä 30.3.

The Dropout / Disney+ / edit. 20.4.

Surullisenkuuluisan startupin nousu ja tuho. Surullisenkuuluisan Elizabeth Holmesin roolissa nähdään ei-lainkaan-surullisenkuuluisa Amanda Seyfried. Tarina on kiehtova. Suositus myös – taas kerran – toimittaja John Carreyroun kirjalle Bad Blood: Secrets and Lies in a Silicon Valley Startup. Olen kirjoittanut siitä täällä.

Edit. pahoittelut, olin kuukauden etuajassa! The Dropout alkaa Disney+:lla 20.4.

WeCrashed / AppleTV+ / 18.3.

Apple plussallakin on oma tositarinaan pohjautuva startup-katastrofinsa; WeCrashed-minisarjan pääosissa ovat  Jared Leto ja Anne Hathaway. Se kertoo WeWork-nimisen startupin tarinan. Käyttäisin sanaa surullisenkuuluisa, mutta tuhlasin ne jo edellä.

Julia / HBO Max / 31.3.

Kuulun ruokakirjailijan ja tv-kokin Julia Childin elämästä kertavan komediadraaman nimiroolissa nähdään englantilaisnäyttelijä Sarah Lancashire.

Is It Cake? / Netflix / 18.3.

Anteeksi nyt vaan, mutta kuinka täydellisen hölmöä sarjasisältö välillä on!?

Tekijät, todennäköisesti: Hei Netflix, me haluamme tehdä pari vuotta vanhaan meemiin perustuva leivontakilpailusarja! Ja koska homma vaikuttaa jo valmiiksi SNL:n sketsiltä, heitetään juontajaksi Mikey Day! Samalla rahalla saa pari muutakin SNL-tyyppiä! Hurraa!

Netflix: k, tehkää vaan, kuulostaa hyvältä.

Täydellistä. Suomenkielinen nimikin on niin hölmö että se on jo loistava: Kukkua vai kakkua. Mitäh?! Miten voisin olla katsomatta tätä? Täydellisen hölmöä ja turhaa meininkiä! Juuri sellaista kamaa, jota nyt todellakin kaivataan.

PS. Mun tämänhetkiset unohdetaan hetkeksi ikävät uutiset -sisällöt: O.C. ja Parks and Recin bloopersit YouTubesta. Toimii. Hetkeksi. Seth Cohen 4ever!

LUE MYÖS:

SEURAA BLOGIA:

Bloglovin // Instagram

kulttuuri leffat-ja-sarjat suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *