keväinen väri talvikapseliin

Taas vaihdoin tuotteen kapseliin. Poistin käytöstä vanhan tummansinisen silkkipaidan sen heikon kunnon vuoksi. Tilalle otin keväisempää väriä vintaga silkkipaidan merkeissä. Tämän puseron löysin viime joulukuussa Kontista kolmella eurolla.

Silkkipaidan käyttökerta on kolmas, hinta siis euron. Housut ovat käytössä 17. kertaa. Niiden käyttökerran kustannus on 4,65 euroa. Aikaisemmin housut ovat olleet asuissa kamelinvärisen neuleentummansinisen neuletakinruskean pooloneuleen, harmaan neuleen, toisen harmaan neuleen, vaalean kasarineuleen, vihreän neuletakin, mustan silkkipaidan ja vaaleanpunaisen neuletakin kanssa.

Ylisuurten vaatteiden käyttäminen voi olla aika vaikeaa, kun ei ole keskivertoa pidempi eikä valtavan hoikkakaan. Ajattelisin, että minun mitalla riittää, kun vyötärö on korostettu ja ranteet sekä decoltee näkyvät, ei suuret vaatteet hävitä minua niiden sekaan. Olen 167 cm pitkä ja vaatekoko on tällä hetkellä yleensä 38/M. Miten te yhdistelette yhtä tai useampaa löysää/oversized vaatetta?

Kommentit (1)
  1. kevätkapselin toinen versio 10×10-haasteesta, osa 2 – Vaatekaapilla | Lily
    11.5.2020, 14:40

    […] Viides asu haasteesta ja tajuan jo valinneen huonoja vaatteita. Tämä asu on kiva ,mutta sain kokeilla monia versioita ennen kun olin tyytyväinen vaatteisiini. Housut ovat yli 30 kertaa käytetyt ja paitaa olen käyttänyt 11 kertaa. Housut yhdistin edellisessä postauksessa mustaan silkkipaitaan, nudeen villapooloon, farkkupaitaan, toiseen farkkupaitaan ja tummansinisiin neuleisiin. Muut yhdistelyt ovat blogia edeltävältä ajalta. Paidan puin edellisessä postauksessa farkkujen kanssa. Sitä ennen olen yhdistänyt paidan mustiin farkkuihin, sitä ennen pinkkeihin housuihin, sinisiin farkkuihin ja  harmaisiin villahousuihin.  […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *