eräiden lempivaatteiden yhdistelyä

Päivän asukuvat taas tulevat. Olen jo miettinyt, että tekisin blogiin viikkokoosteen asuista ja julkaisisin päivän asut ajallaan instagramissa. Blogiin yrittäisin tehdä sitten enemmän luettavaa sisältävää materiaalia? Toisaalta mietin myös, että menettääkö blogi jo merkityksensä, jos en listaa käyttökertoja ja linkkaa vanhoja asuja samoista elementeistä. Jos asiaan on mielipiteitä, kaipailisin niitä kovasti tähän pohdintaan!

Tänään päällä on kuitenkin talvikapselin ja yleensä vaatekaappini suosikkeja yhdessä asussa. Harmaat villakankaiset housut ovat olleet parhaita ostoksiani ja ne tuntuvat toimivan kaiken kanssa. Tämä käyttökerta on 15. ja käyttökerran kustannukseksi syntyy 5,30 euroa. Samoin neuletakki on kunnon turvaneule, joka sopii monenlaiseen. Sitä olen käyttänyt 13 kertaa, käyttökerran hinta on silloin 6,10 euroa.

Harmaat pöksyt ovat olleet asuissa ruskean pooloneuleen, harmaan neuleen, toisen harmaan neuleen, vaalean kasarineuleen, vihreän neuletakin, mustan silkkipaidan ja vaaleanpunaisen neuletakin kanssa. Neule on ollut osa asukokonaisuuksia kamelinväristen sekä vihreäruutuisien housujen ja  sinisien farkkujen kanssa.

Kommentit (2)
  1. Luen blogiasi säännöllisesti, mutta en ole aiemmin kommentoinut. Minusta päivän asut ja vaatteiden käyttökerrat ovat olennainen osa blogia ja toivon, ettet luovu niistä. 🙂

    1. Kiitos 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *