asut pääsiäisen ajalta

Olipa kummallinen pääsiäinen, olla möllöttää kotona. Ei päästy oikein ulkoilemaan eikä perinteisesti vierailemaan isovanhempien luona. Loppuisipa korona-aika pian. Jotenkin on jo aivan kyllästynyt koko virukseen ja en usko olevani tunteideni kanssa vähemmistössä. Kuulun edelleen niihin sääntöjä uskollisesti noudattaviin, vaikka Suomen linjaukset ja sekoilut alkavat lähinnä ärsyttämään. Lapsen kanssa ei edes saa tehtyä mitään remontteja vaan päivät vain kuluvat häntä viihdyttäen. Pukeutuminen onneksi piristää suurimman osan ajasta. Voisipa näitä asuja käyttää muuallakin jo!

Asu 1

Lankalauantain asu oli kasuaalisti ysäriä. Sukat loafereissa asusteena ja ylisuuri collegepoolo yhdistettynä farkkuihin on aika kiva kokonaisuus. Poolo on ollut kotipaitana suurimman osan ajastaan ja olen käyttänyt sitä kahdeksan kertaa, käyttökulu on 3,10 euroa. Housut ovat vanhat levikset, olen käyttänyt niitä reilusti yli 30 kertaa ja kengät ovat vuosia vanhat, yli 300 kertaa käytetyt ihanuudet.

Asu 2

Asuinspiraation lähde ei varmaan kovin monelle yllätyksenä tule sunnuntain asussa. Chandler Bing Frendeistä siis oli mielessäni ysäripukuhousujen, ylisuurten paitojen ja neuleliivien yhdistäjänä. Asussa on uudet housut, muuten kokonaisuus on vanhoja vaatteita täynnä. Ostin beiget pukuhousut lohdutusostona Saksaan muuton siirtymisen/peruuntumisen vuoksi Arketilta. Ne ovat vuoden kuudes uusi ostos. Paita on vanha & other storiesin ylisuuri puuvillapusero ja neuleliivi äitini vanha. Housujen käyttökerta on ensimmäinen, käyttökulu 99 euroa. Kauluspaita on yli 30 kertaa käytetty ja liivi on minulla saanut osakseen nyt kolme käyttökertaa.

Asu 3

Toisen pääsiäispäivän kokonaisuus on vähintään höpö. Kengät ja sukat eivät sovi asun yläosaan yhtään mielestäni. Asusta pusero ja kengät ovat käytetty yli 30 kertaa. Housut ovat äitini vanhat ja minä olen käyttänyt niitä nyt kuudesti. Paidan olen viimeksi yhdistänyt levenevien farkkuihin. Housut olen yhdistellyt beigeen jakkuunroosaan farkkupaitaanbeigeen bleiseriin,  polka dot paitaan ja taas beigeen paitaan.

Kommentit (1)
  1. pukeutumisen hauskuutta – Vaatekaapilla | Lily
    24.4.2020, 13:32

    […] päälle paraikaa), joten sovelsin vanhaan asuun sopivaan jakkuun. Housuja olen aiemmin yhdistänyt liiviin ja neuletoppiin. Jakkua käytän kolmatta kertaa, sen olen aikaisemmin yhdistänyt mustiin […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *