asuja kotona

Varmasti kaikilla alkaa käymään raskaaksi tämä viikkoja jatkunut eristäytyminen, työskentely erilaisissa olosuhteissa joko kotoa tai peläten tartuntaa niillä aloilla, joilla etätyö ei ole mahdollista. Kotiäitinä aluksi en kokenut eristäytymistä aluksi minään, onhan kontaktien puuttuminen tuttua jo viime vuonna Saksassa olon ajalta, vaikka silloin pystyi tietenkin liikkumaan missä vain. Nyt tunteet heittelevät laidasta toiseen ja huoli on ollut kova. Sairaana olo kipeän lapsen kanssa eristäytyneenä on ollut työlästä. Lapsi ei ole asteen lämmöstä moksiskaan, itsellä menee siitä jo aivan toimintakyky. Hän vaatii viihdyttämistä ja touhua. No, toivottavasti kaikilla menee kohtuullisesti ja säästyttäisiin taudin vakavilta seuraamuksilta ja henkien menetykseltä niin hyvin, kun se enää on mahdollista.

Asu 1

Tämä lauantain asu olisi pitänyt kuvata vähän eri asennossa, kun mustat housut näyttävät lähinnä hameelta muokkauksesta huolimatta. Yritän olla muokkaamatta kuvaa liikaa, ja enempään en pysty. Muokkaan kuvat siis vain puhelimen omilla valotuksen, kontrastin yms. säätökaluilla ja pyrin vain tuomaan asut sen värisiksi, kun ne luonnossa ovat. Asu on osittain unelma-asu, koska kengät eivät todella ole käyttökelpoiset vielä, enkä kotona pidä koko päivää farkkuja koskaan. Silkkipaita on kirpparilöytö, jota olen pitänyt nyt yhdeksän kertaa. Aikaisemmat versiot blogissa ovat pinkkien housujen kanssa, lisäksi olen yhdistänyt ne sinisiin farkkuihin ja  harmaisiin villahousuihin. Housut ovat yhdeksättä kertaa käytössä. Olen käyttänyt niitä ensimmäisessä eristysasujen kokonaisuudessamonotonisten asujen postauksessa, jatkumopostauksessa ja mustien farkkujen postauksessa.

Asu 2

Tyylikokeilua sunnuntailta. Kun ei lähde kodin ulkopuolelle voi kokeilla mitä vain, eikö? Asun mekko on ollut käytössä viimeksi jatkupostausten ensimmäisessä osassa ja liivi sen toisessa osassa. Lisäksi mekko on ollut asujen säänmukaistamispostauksessa. Mekko on kuudetta kertaa ja liivi toista kertaa käytössä. Mekon käyttökulu on viisi euroa ja liivi on äitini vanha, joten sen kulut ovat 0 euroa.

Asu 3

Värien ja kuosien kakofoniasta siirryin maanantaille rauhalliseen beigen ja luonnonvalkoisen yhdistelmään. Jakun ja t-paidan käyttökerrat ovat yli 30 ja housut ovat äitini vanhat. Niitä olen käyttänyt viidesti. Ne olen yhdistänyt roosaanbeigeen,  polka dot paitaan ja toiseen beigeen.

Kommentit (2)
  1. viikonlopun asut – Vaatekaapilla | Lily
    27.4.2020, 13:43

    […] farkut viime viime viikolla valkoisen paidan kaveriksi, sitä ennen  vihreän teepaidan ja vaalean siniharmaan silkkipaidan kanssa ja lisäksi olen käyttänyt niitä ensimmäisessä eristysasujen […]

  2. asuja kotona olon ajalta – Vaatekaapilla | Lily
    17.4.2020, 12:29

    […] kymmenettä kertaa, käyttökulu on siis 11 euron luokkaa vielä. Farkkuja olen pitänyt vaalean siniharmaan silkkipaidan kanssa ja lisäksi olen käyttänyt niitä ensimmäisessä eristysasujen […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *