loput viikon asut

Ja taas yksi viikko on kohta taputeltu. Alkuviikon monotonisten asujen jälkeen pukeuduin ilman haasteita.

Asu 1

Päätin haastaa itseäni näiden pinkkien housujen ahkeraan pitoon ja puin ne heti uudelleen sunnuntaille. Housut ovat nyt seitsemättä kertaa käytössä ja käyttökulu on 13,60 euroa. Housut aikaisemmin ovat blogiin päässeet persikkaisen pinkin neuleen, nuden villaneuleen ja kukkapaidan kanssa. Tällä kertaa yhdistin housut vaaleansinertävänharmaaseen silkkipaitaani. Paita on kahdeksatta kertaa käytössä ja käyttökulu on alle 50 senttiä. Paidan olen aikaisemmin yhdistänyt blogin aikana sinisiin farkkuihin ja  harmaisiin villahousuihin.

Asu 2

Viikon seitsemäs asu on mielestäni viikon parhaimpia asuja. Se on lauantai-illan asu. Siinä yhdistin Sezanen uuden t-paidan beigeen jakkuun ja kamelinruskeisiin culottes-housuihin. Housut ovat kahdeksatta kertaa käytössä. Käyttökulu on viisi euroa. Olen ne yhdistänyt vaaleaan persikkaiseen silkkipaitaan viimeksi ja sitä ennen  ruskeaan neuleeseenbeigeen neuleeseen, sekä kukkapuserontummansinisen neuleen ja harmaaseen kashmirpooloon. Paita on viimeksi ollut päällä tummansinisessä kokonaisuudessa aikaisemmin tällä viikolla, käyttökerta on toinen ja kustannus vielä 45 euroa. Jakku on viime keväinen hankinta ja yli 30 kertaa käytetty takkina kesällä.

Asu 3

Toista kertaa samalle viikolle samat pöksyt, maanantaille ja lauantaille. Kengät eivät kyllä olleet kodin ulkopuolella käytössä. Housut ovat olleet käytössä nyt neljästi. Housut olen yhdistänyt aiemmin beigeen,  polka dot paitaan ja beigeen. Paita on viidettä kertaa käytössä. Viimeksi käytin sitä mustien farkkujen kanssa ja sitä ennen hameen kanssa.

Kommentit (1)
  1. asuja kotona – Vaatekaapilla | Lily
    6.4.2020, 11:14

    […] on kirpparilöytö, jota olen pitänyt nyt yhdeksän kertaa. Aikaisemmat versiot blogissa ovat pinkkien housujen kanssa, lisäksi olen yhdistänyt ne sinisiin farkkuihin ja  harmaisiin villahousuihin. Housut […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *