keväisten vaatteiden säänmukaistaminen

Onpa vaikeaa aikaa kelien puolesta ja nyt tietysti myös koronaviruksen vuoksi. Toivottavasti virus saadaan hallintaan mahdollisimman pian. Haluan pitää blogini ja blogin instagramin hyvän mielen paikkoina, joten en aio aiheesta pidemmälle jatkaa ja vain lisätä omaa ja mahdollisesti lukijoiden ahdistusta.

 

Vaihdoin maaliskuun alussa kevätkapseliin ja jätin villapaidoista suurimman osan pois ja nyt palelen koko ajan. Pitäisi ottaa ne takaisin esille vielä maaliskuun ajaksi. Asut ovat nyt sitten esimerkkejä keväisten vaatteiden säänmukaistamisesta. Ihanaa, kun voin järjestellä viikon asut loogisesti postauksiin. Ensimmäinen asu on lähes viikon vanha ja toinen sekä kolmas ovat tämän ja edellisen päivän asut.

Asu 1

Tällaiset Indiana Jones/siirtomaavaltaherrafiilikset asussa viime sunnuntailta. Yhdistin viime loppukesän & Other Storiesin overshirtin ohueen merinovillaneuleeseen ja pellavahousuihin sekä ruskean ja mustan nahkan sävyihin. Päälle piti tietenkin ulkona vielä villakangastakki laittaa, vaikka tuo paitapusero on villakangasta, ei siinä ole vuorta. Tarkenee sillä siis pikkupakkasilla, mutta ei valmiiksi flunssaisena ja kuumeisena. Tässä asussa kokonaisuuden tuo lopputalveen tuo kauluspaita.

Asusta merinoneule on käytössä 12. kertaa ja housut toista kertaa. Takkia/kauluspaitaa käytin lähes 100 kertaa syksyn aikana. Neule aikaisemmin ruskeiden housujen kanssa. Sitä ennen olen yhdistänyt sen vaaleisiin farkkuihin, vielä  vaaleampi farkkuihin, mustiin housuihin, vihreäruutuisiin housuihin ja ruskearuutuisiin housuihin.

Asu 2

Kävin asussa päivälliselle ystävän kanssa ja palelin koko päivällisen ajan niin, että en huivia voinut harteilta edes käyttää pois. Rasittavaa tällainen kestokevytkuumeilu, jossa ei edes nuhaa ole, mutta on vain koko ajan jäässä. Asussa housut ainoat uudehkot Sézanen farkut. Housut ovat käytössä viidettä kertaa, käyttökulu 21 euroa. Housut aiemmin farkkupaidankermanvärisen neuleen, toisen farkkupaidan ja sitä ennen ruskean neuleen kanssa. Paita on yli 30 kertaa käytetty.

Asu 3

Otin käyttöön kesämekon, jonka paritin yllättäen neuletakkiin. Neuletakki on kuudetta kertaa käytössä, viimeksi yhdistin sen mustiin farkkuihin. Sitä ennen neule on ollut asuissa mustien villakangashousujen, vihreiden farkkujen kanssa, kokobeigessä kokonaisuudessa ja harmaiden pukuhousujen kanssa. Mekko kolmatta kertaa käytössä, käyttökerran kustannus 10 euroa. 

Kommentit (4)
  1. värejä asuissa – Vaatekaapilla | Lily
    20.4.2020, 12:39

    […] jakkuun, roosaan farkkupaitaan, beigeen bleiseriin,  polka dot paitaan ja taas beigeen paitaan. Paidan taas olen yhdistänyt samoihin housuihin sekä levenevien […]

  2. asuja kotona olon ajalta – Vaatekaapilla | Lily
    17.4.2020, 12:29

    […] yli 100 kertaa, ostin sen viime elokuussa. Aikaisemmin olen pukenut sen mustien farkkujen sekä vaaleamman beigen sävyisten housujen kanssa. Tuoreista asuista […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *