Sinua, sinua rakastan

Kuva: Juho Vee.

Ensi maanantaina on meidän toinen hääpäivä. Hääpäivää juhlistaaksemme varasimme hotellin ja vietämme pienen staycationin Helsingissä isovanhempien hoitaessa lapsia. Yöpymisen lisäksi ohjelmaa ei ole vielä suunniteltu sen tarkemmin, vaan annamme nenän näyttää mihin mennä. Me vietettiin ensimmäinen yhteinen kaupunkiloma melko pian tapaamisemme jälkeen ja siitä lähtien olemme karanneet melko säännöllisesti pienille kaupunkilomille. Siksi onkin mukava juhlistaa hääpäivää juuri tällä tavalla ihan kahdestaan.

Me ollaan oltu yhdessä kohta kahdeksan vuotta ja niistä kaksi viimeistä vuotta olen saanut olla rakkaalleni vaimo. Olen joka päivä onnellinen siitä, että saan jakaa elämäni ja rakkauteni parhaan ystäväni kanssa. Luotan mieheeni kaikessa ja tunnen, että olen löytänyt hänen rinnaltaan oman paikkani maailmassa. Olemme yhdessä enemmän: Emme täydellisiä, vaan keskeneräisiä ja onnellisia.

Kahden viimeisen vuoden aikana koen, että rakkautemme on entisestään kasvanut. Olemme hioutuneet yhä paremmin toistemme kulmiin ja rosoihin sopiviksi niitä terävimpiä kärkiä pyöristellen. Elämämme on meidän omannäköistä. Ja vaikka usein vietämme töiden vuoksi paljon aikaa erillään toisistamme, on meidän välinen side joustava ja vahva. Onnellisimmillani olen, kun saan illalla kaivautua mieheni kainaloon ja nukahtaa siihen, lempipaikkaani koko maailmassa.

Lue myös:

Vuosi vaimona

On niin helppoo olla onnellinen

Avioliitto omilla ehdoilla

Kaikki häihin liittyvät postaukset löytyy täältä.

suhteet parisuhde oma-elama ajattelin-tanaan
Kommentit (3)
  1. Ihanaa hääpäivää teille! <3 Sun mekko näyttää upealta! Kiinnostaisi nähdä se kokonaan.. 🙂

    1. Kiitos ihana <3

      Hmmm… ehkä mun pitää tehdä vielä jossain välissä postaus vaikka ihan hääjuhlasta (sellaista en ole kirjoittanut) ja laittaa sit siihen kuvia, jossa näkyy koko hääpuku?

      1. Todellakin! Jään odottamaan <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *