Esittelyssä liikuntakeskus Hukka

Kaupallinen yhteistyö: Liikuntakeskus Hukka

Esittelyssä Liikuntakeskus Hukka

Olen ollut liikuntakeskus Hukan jäsen vuodesta 2015 ja haluan nyt avata teille hieman tietoa Hukasta ja sen palveluista. Hukkaa hehkutetaan Oulun parhaaksi liikuntakeskukseksi ja valehtelisin, jos väittäisin toisin.

Liikuntakeskus Hukka on yli 40 vuotta vanha oululainen perheyritys. Aluksi nimenä oli Oulun Squash-hallit, joka kertoi perustajaveljesten Seppo ja Jouko Rounajan rakkaudesta squashiin. Toiminta aloitettiin neljällä squash-kentällä ja harrastajamäärien kasvaessa squash-kenttiä rakennettiin lisää. Myöhemmin toimintaa laajennettiin rakentamalla tennishalli. Tennishallin yhteyteen tehtiin sulkapallokenttiä. Kun squashin suosio alkoi hieman hiipua muutettiin squash-kenttiä tanssisaleiksi.

Hallilla on nähty myöhemmin myös kiipeilyseiniä ja budolajien tatameita.
Tänä päivänä Hukan johdossa ja omistajana on Seppo Rounajan tytär Anna Rounaja. Hukka on laajentunut muutamasta squashkentästä yli 10 000 neliömetriä käsittäväksi liikuntakeskukseksi ja vuodesta 2007 lähtien kaikki Hukan palvelut ovat olleet jäsenten käytössä.

 

Toista Hukan tasoista kuntokeskusta ei löydy Oulusta, eikä koko Suomesta. Hukka on jopa Euroopan laajuisesti tunnettu kuntokeskus ja ihmekös tuo! Hukassa on kaikkien pallopelien (sulkapallo, tennis, squash, pöytätennis, katukoris ja pickleball) lisäksi yli 100 ryhmäliikuntatuntia viikossa ja lähes kaikki Les Millsin tunnit.

Les Mills -tuntien lisäksi Hukassa on omia ryhmäliikuntatunteja, sekä sisäpyöräilytunteja. Myös erilaiset lämpötunnit, kuten lämpöjooga ja lämpövenyttely kuuluvat Hukan valikoimiin. Ryhmäliikuntatunteja pyörii aamusta iltaan viidessä erilaisessa ryhmäliikuntatilassa; Hukkala, Jättihukka, Body&Mind studio, Cycling studio ja uusimpana Movement Studio, josta löytyy mm. telinevoimistelurekit, nojapuut, puolapuut, köydet ja renkaat sekä laaja valikoima pienvälineistöä pehmeää permantomattoa unohtamatta.

Ohjattujen tuntien ohella Hukassa on mahdollista mennä myös virtuaalicyclingiin ja virtuaaliryhmäliikuntatunneille.

Kuntosaleja Hukasta löytyy kolme kappaletta. Pienin saleista on ainoastaan naisten käytössä. Naisten salilla lämmittelyyn on tarjolla juoksumattoja, crosstrainereita ja kuntopyöriä. Naisten salilta löytyy myös vapaat painot, sekä perus kuntosalilaitteet.

Hukasta löytyy myös vain naisille tarkoitettu kuntosali.

 

Suurin Hukan saleista on 1600 neliön sali, jossa on iso toiminnallinen alue, kiertoharjoittelualue, nyrkkeilyalue, crossfitkehikko, lähes 400 neliön vapaapainoalue, sekä painopakkalaitteet. Suurimmassa salissa on runsaasti erilaisia lämmittelylaitteita, kuten juoksumattoja, crosstrainereita, kuntopyöriä, soutulaitteita, porraskone, spinningpyöriä ja assault bike.

 

 

Kolmas saleista, funktionaalinen, eli toiminnallinen studio, on suunniteltu nimensä mukaisesti erityisesti toiminnalliseen treeniin; salista löytyy mm. boxeja, hiekkasäkkejä, TRX, kahvakuulia sekä köysiä. Toiminnallisen salin puolella pidetään Hukan omaa Funkkis Circuit ryhmäliikuntatuntia, joka on crossfit -tyyppinen kiertoharjoittelutunti. Toiminnallisen salin yläkerrassa on alue, jonne voi halutessaan mennä venyttelemään rauhassa.

Hukan monipuolisuus on syy, miksi tykkään itse käydä Hukassa. Joka päivä menee hyviä jumppia, salilla on runsaasti tilaa ja pukuhuoneitakin on kahdessa kerroksessa, joten ei tule ruuhkaa! Hukasta löytyy perinteisten saunojen lisäksi infrapunasaunoja, joissa voi virkistäytyä treenin päätteeksi. Miesten pukuhuoneessa miehiä hemmotellaan jopa omalla biljardipöydällä.

Hukassa on ilmaisia parkkipaikkoja yli 400, joten parkkipaikka löytyy aina. Pyöräilijöille on miltei 200 pyöräparkkia. Tiesitkö muuten, että Hukassa on myös ulkoharjoittelualue?
Hukan tiloissa toimii lisäksi Kauneusstudio Oulu, sekä fysioterapia- ja hierontapalveluja tarjoava Kipulihakset. Voit käydä kätevästi treenisi yhteydessä kauneshoitolassa, tai rentoututtavassa hieronnassa – tietysti hukkalaisille omaan edulliseen hintaan.

Hukka tarjoaa myös perheen pienimmille erilaisia palveluita. 3–10-vuotiaille jäsenten lapsille Hukka tarjoaa lastenhoitopalvelua vanhemman treenin ajaksi Pikku-Hukassa. Voit siis huoletta mennä treenaamaan samalla, kun Hukan koulutetut lastenohjaajat huolehtivat ja leikkivät lapsesi kanssa. Pikku-Hukkaan kannattaa varata aika etukäteen.

8–15-vuotiaille jäsenten lapsille Hukka tarjoaa oman HukkaJuniori-jäsenyyden, joka kattaa yli 20 viikkotunnin lajivalikoiman. Tuntivalikoimaan kuuluu mm. Telinevoimistelu, Kehonhuolto, Koripallo, CardioTennis, SkillsVoima, Func&Jump ja DanceMix. Yli 12-vuotiaille junioreille Hukan aikuisten lukkarista on tarjolla minitrampoliinitunti JUMP, balettiin pohjatuva BARRE, sekä tanssitunti SHʼBAM. Yli 13-vuotiaat juniorit voivat halutessaan tulla myös kuntosalin puolelle aikuisen seurassa. HukkaJuniori- jäsenyyden tarkoituksena on tuottaa lapsille liikunnan iloa oman kunnon ja tason mukaan. Jokainen saa kehittyä omaan tahtiinsa ja toimintaa on ympäri vuoden. HukkaJuniorina ei ole sidottuna yhteen tiettyyn lajiin tai joukkueeseen; Hukassa lapsikin saa valita mistä lajista tykkää ja mitä lajia tänään haluaisi harrastaa.

Itse käyn hukkailemassa keskimäärin 3-5 kertaa viikossa. Eräs asia, mikä tuottaa iloa aina Hukkaan mennessä, on Hukan kahvila. Jos tulet suoraan töistä nälkäisenä treenaamaan, etkä ole muistanut ottaa omia eväitä mukaan, ei hätää! Hukan kahvilasta löytyy maukkaita ja terveellisiä välipaloja jokaiselle. Hukka tarjoaa myös ilmaisen kahvin tai teen jäsenilleen. Voit viettää ihanan kahvihetken ja jutella tuttujen kanssa ennen treeniä tai treenin jälkeen.

Hukka on mielestäni paljon muutakin, kuin pelkkä liikuntakeskus. Hukkaan mennään treenaamaan, mutta samalla rentoutumaan, tapaamaan kavereita, sekä istuskelemaan kahvilaan ja nauttimaan.

Seuraavan vuoden aikana tulen kirjoittamaan liikunta-aiheisia postauksia Hukasta, sekä valmennuksestani pt Laura Kivarin kanssa.

Personal Trainer ja valmentajani Laura Kivari. 

 

Kesän kunniaksi minulla on ilo arpoa yhdelle onnekkaalle 3 kk jäsenyys sekä 10 kappaletta 3 päivän jäsenyyksiä liikuntakeskus Hukkaan. Voit osallistua arvontaan Instagramin puolella seuraamalla ig-tiliäni @veeeraeveliiina sekä Hukan tiliä @hukkalainen ja kommentoimalla uusimpaan kuvaani ”Esittelyssä liikuntakeskus Hukka” kenet ottaisit mukaan treenaamaan kanssasi Hukkaan?  Arvonta suoritetaan maanantaina 15.7 klo 16.00 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Muista seurata molempia tilejä ja tägää kaverisi @veeeraeveliiina-tilin kuvaan. Jos voitat 3kk jäsenyyden ja olet jo Hukan jäsen, 3kk-jäsenyys hyvitetään sinulle jäsenmaksuissa. Jos olet jo Hukan jäsen ja voitat 3 päivän jäsenyyden, voit lahjoittaa jäsenyyden ystävällesi.

Onnea arvontaan, nähdään Hukassa! ♥️

Terkuin:

-V-

hyvinvointi terveys liikunta suosittelen
Kommentit (2)
  1. Olen ollut Hukan jäsen n. vuoden ja petyin siihen, että kaikki joogatunnit ovat lämpötunteja – lämpö ei kaikille sovi.

    1. Hei! Kiitos kommentista ja palautteesta! Oletko antanut palautetta / esittänyt toivetta joogatunnista ilman lämpölamppuja suoraan Hukkaan? Kannattaa esittää toive, he toteuttavat monesti jäsenten toiveita 😊♥️

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *