Hukkalaisten jäsenedut

Yhteistyössä Liikuntakeskus Hukka 

Lähdin yhtenä elokuun viikonloppuna viettämään pidennettyä viikonloppua Helsinkiin. Tarkoituksenani perjantaina mennä Apcon-messuille, nähdä kavereita, käydä treenaamassa ja tärkeimpänä mennä rakkaan siskoni 40-vuotis syntymäpäiväjuhlille. ♥️ Tälläkin Helsingin reissulla pääsin käyttämään Liikuntakeskus Hukan jäsenyyttä matkalla ollessani. 

Esport Bristol

Itselläni tulee käytyä melko usein Helsingissä, koska siellä asuu moni ystävistäni, sekä sukulaisia. Mikäli aikataulut natsaa tykkään treenata myös reissussa. Helsingissä olenkin monesti hyödyntänyt Liikuntakeskus Hukan jäsenyyttä. Tiesitkö, että Hukan jäsenenä pääset käymään Helsingin keskustassa sijaitsevassa Esport Bristolissa ilmaiseksi kaksi kertaa kuukaudessa? Hukka on solminut myös Espoossa sijaitsevan Esport Centerin, sekä Tampereella sijaitsevan GoGo Park, GoGo Hermias ja GoGo Cityn kanssa yhteistyösopimukset joiden ansiosta pääset helposti kuntoilemaan mikäli suuntaat Tampereelle tai Espooseen. 

Helsingin keskustan Mikonkadulla sijaitseva Esport Bristol on monipuolinen liikuntakeskus, josta löytyy tilavan ja valoisan kuntosalin lisäksi monipuolisesti erilaisia ryhmäliikuntatunteja. Kuntosalin varustukseen kuuluu mm. Gym80-kuntosalilaitteet, Roguen vapaapainoharjoitteluun tarkoitetut irtopainot ja levytangot, sekä useita juoksumattoja, kuntopyöriä ja elliptisiä laitteita. Ryhmäliikuntatunteja on tarjolla yli 100 tuntia viikossa ja valikoimassa on mm. LesMills-tunnit, AirYogaa, Trampoliinitunteja, sekä rauhallisempia Body&Mind-tunteja ja HotYogaa. Esport Bristol on avoinna aamusta iltamyöhään ja myös henkilökunta on aina paikalla auttamassa kuntosalin aukioloaikoina. Pukuhuoneet, suihkut ja saunat ovat viihtyisät ja tilavat joten peseytyminen käy huoletta treenin päätteeksi. Kannattaa ehdottomasti hyödyntää Hukan jäsenyys ja poiketa kuntoilemaan mikäli olet matkustamassa Helsinkiin, Espooseen tai Tampereelle!

Otin myös ystäväni mukaan treenille Esport Bristoliin.

Hukan jäsenenä pääsee käyttämään myös Hukka Xpressin palveluita Oulun keskustassa Hukka Xpress Rotuaarilla, sekä Hukka Xpress Alppilassa. Hyvin hoidetut ja varustellut kuntosalit ovat avoinna 24/7. Itse käytän Hukka Xpressin palveluita kun lapseni on esimerkiksi harrastuksissa jomman kumman Hukka Xpressin lähellä tai aika on rajoitettu ja treenaamaan on päästävä tosi aikaisin aamulla Liikuntakeskus Hukan ollessa vielä kiinni. Muista ottaa oma jäsenkorttisi mukaan mikäli menet treenailemaan Hukka Xpressiin. Ilman korttia et pääse sisään etkä pukuhuoneisiin. Muistathan myös, että jäsenyys on henkilökohtainen! Esport Bristol ja Hukka Xpressin salit eivät lyö tilojen ja palveluiden puolesta vertoja upealle Heinäpään Liikuntakeskus Hukalle, mutta ovat kuitenkin erittäin hyvä lisä ja etu Hukan varsinaisille jäsenille. 

Hukka Xpress Rotuaari
Hukka Xpress Rotuaari

Liikuntakeskus Hukan jäsenenä olet oikeutettu myös PT:n liikuntaneuvontaan kerran jäsenyytesi aikana. Tapaamisen aikana Personal Trainer kartoittaa liikuntatottumuksesi ja suosittelee juuri sinulle hyvää tapaa liikkua. Mikäli sinulta puuttuu suunta treenaamisesta ja olet esimerkiksi vasta aloittanut liikuntaharrastuksen kannattaa käyttää tämä tilaisuus hyödyksi. Oman kokemukseni pohjalta PT on tuonut uusia näkökulmia treenaamiseeni. Esimerkiksi levon ja palautumisen tärkeyden. Asioiden pyörittäminen pelkästään omassa päässä ei aina ole hyvä juttu, vaan kokemusten jakaminen ammattilaisen kanssa tuo uusia ideoita ja vinkkejä ihan jokapäiväiseen arkeen.

Hukan jäsenkortilla saat myös monista muista yrityksistä tuntuvia etuja ja alennuksia, joista minun suosikkini ovat mm. kampaamopalveluiden ja eri ravintolaketjujen kuten esimerkiksi Subwayn-alennukset. Yhteistyöyrityksen tunnistaa toimipaikassa olevasta Hukka suosittelee! – tarrasta. Itse en kuluttajana ole juuri seuraillut Hukka suosittelee!- tarroja enkä niitä ole löytänyt tai kiinnittänyt huomiota, joten kun aloin tutkimaan asiaa yllätyin kuinka paljon etuja saa Hukan korttia vilauttamalla. Yhteistyökumppaneiden ja asiakasetujen viestinnässä olisi täten kehittämisen paikka. Tämän sivun kuitenkin etsivä löytää.

Hukka suosittelee!

Linkin takana koottuna kaikki Hukan asiakasedut. Kannattaa tutustua tarkkaan sillä jäsenetuja löydät noin seitsemältäkymmeneltä oululaiselta kumppaniyritykseltä. 

Tänään maanantaina ja vielä huomenna tiistaina Hukassa vietetään perinteisiä kaveripäiviä. Eli kaveri pääsee treenaamaan ilmaiseksi Hukkaan varsinaisen jäsenen kanssa. Mikäli kaveripiiristäsi löytyy Hukan jäsen niin nyt on hyvä tilaisuus lähteä kaverin kanssa treenille ja tutustua samalla Oulun parhaimpaan kuntokeskukseen. 

Kiitos ja mukavaa syksyä! 

-V-

Kommentit (2)
  1. Hei! Ei nyt liity varsinaisesti postaukseen, mutta mitkä kengät sulla on noissa kuvissa? Noi harmaat näyttää tosi nätiltä.

    1. Hei Annika! ♥️ Nuo harmaat kengät on Reebokin lenkkarit 😊

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *