Pitäisikö minun perustaa blogi?

Hei ja ihanaa pääsiäistä kaikille! 💛

Täällä on nautittu pääsiäisvapaista rentoutuen perheen, ystävien, urheilun, levon, hyvän ruoan ja elokuvien parissa. On ollut ihana hengähtää näin kiireisen kevään keskellä. Olen pähkäillyt tässä vapaiden lomassa, että pitäisikö minun perustaa blogi? Ystäväni ja kaverini ovat sitä minulle aiemminkin ehdotelleet ja itsekin olen sitä pitkään miettinyt. Ja nyt päätin, että kokeilen! Tykkään kirjoittaa ja ottaa kuvia, joten ajattelin, että tästä voisin saada uuden harrastuksen. En aio  ottaa tästä mitään stressiä vaan kirjoittelen kun ehdin ja jaksan.

Olen 32-vuotias äiti ja asumme Oulussa. Käyn päivätöissä ja arki on melko hektistä.  Arjen keskellä minulle on tärkeää pitää huolta itsestäni, että jaksaisin olla mahdollisimman hyvä äiti, kumppani, perheenjäsen, ystävä ja työntekijä. Kun pitää huolta itsestään jaksaa arkea ihan eri tavalla kuin jos ei huolehtisi itsestään. Olen nuorempana  laiminlyönyt omaa hyvinvointia ja silloin en jaksanut tehdä asioita samanlailla kuin nykyään. Harrastuksiini kuuluu juokseminen, kuntosali, ryhmäliikuntatunnit ja tänä talvena uutena harrastuksena aloitettu avantouinti. Ajattelin, että kirjoitan lifestyle-blogia, joka painottuu treenaamiseen ja hyvinvointiin, sekä perhe-elämään, arkeen ja matkusteluun.

Huomenna saadaan nauttia vielä vapaapäivästä ja muita suunnitelmia ei ole kuin valmistella tulevaa viikkoa, sekä käydä tyttäreni ja ystäväni kanssa testailemassa Oulussa sijaitsevaa Hiirosen ulkosalia. Siellä voi tehdä toiminnallisen treenin, johon voi ottaa myös lapset mukaan! ☺️

Nautitaan vielä hetki pääsiäisestä 💛🐣.

Terkuin; Veeraeveliina

hyvinvointi ajattelin-tanaan terveys hyva-olo
Kommentit (2)
  1. Hyvä Verde💪

  2. Marjo Korhonen
    22.4.2019, 00:06

    Upeata Veera! <3
    Ei muuta kuin kirjoittamaan! <3 Ihanaa! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *