Vegaaninen New Yorkin juustokakku

Blogissa on aiemmin nähty monia juustokakkuja, mutta kaikki hyydytettyjä. Agar agar -jauheen kanssa on muutamia jippoja, joita monet arastelevat ja siksi halusin nyt tehdä täysin jipottoman ja yksinkertaisen juustokakun.

Tämä onnistuu melkolailla takuuvarmasti eli rohkeasti vain leipomaan! Kakun raaka-aineet ovat sellaisia, että ne löytyvät monesti pienemmistäkin kaupoista ja kylistä.

Tarvitset:

POHJA

200 g Oreo Brownie -keksejä

100 g sulatettua margariinia

TÄYTE

300 g Oatly PåMackan -tuorejuustoa

400 g Alpro Go On! -soijarahkaa

1 dl tomusokeria

3 rkl perunajauhoja

140 g vegaanista valkosuklaata sulatettuna (halutessasi)

persimonin

New York Cheesecake (1).JPG

New York Cheesecake (4).JPG

 

1. Murskaa keksit. Kaada margariinisula keksimurun joukkoon ja sekoita. Kaada keksimuru leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan päälle ja painele muru tiiviisti pohjaa vasten. Vuoraa myös vuoan reunat leivinpaperilla.

2. Sekoita keskenään tuorejuusto, soijarahka, sula valkosuklaa sekä tomusokeri. Siivilöi perunajauhot massan joukkoon ja sekoita jälleen.

3. Halutessasi kuori ja soseuta persikka. Tiputtele sosetta seoksen päälle. Vetele veitsellä sosetta sinne tänne niin kauan, kunnes pinta on mielestäsi sopivan marmoroitunut.

4. Paista uunin keskitasolla, 180 asteessa 45 minuuttia. Anna kakun jäähtyä ja vetäytyä kunnolla ennen tarjoilua. Itseasiassa, tämä kakku on mielestäni parasta vasta seuraavana päivänä.

 

VILKAISE MYÖS:

Aprikoosijuustokakku

Vadelma-valkosuklaajuustokakku

Sitruuna-lakritsijuustokakku

Luumujuustokakku

 

Koti Ruoka ja juoma