Anna palautetta, voita superfood -kirja!

Moni on kysynyt minulta, mitä tapahtuu blogille kun muutan ja elämästäni tulee ehkä hieman erilaista.

Ei mitään, olen vastannut, blogi on ja pysyy. Mutta entä jos se muuttuisi, mihin suuntaan se voisi muuttua?

IMG_9933.JPG

IMG_9935.JPG

Kun aloitin tämän blogin nelisen vuotta sitten, ajattelin sitä lähinnä tapana laittaa itselleni muistiin kaikenlaista. Visual Diary, kirjaan sinne kaiken kivan mitä olen nähnyt. Sittemmin olen alkanut kertoa enemmän itsestäni, sekä kuvallisesti että tekstillisesti.

Tämän blogin kautta olen päätynyt mm. Olivia -lehteen esittelemään vaatekaappiani, Kampin keskukseen stailaamaan miehiä, Apartment Therapyyn esittelemään sisustustani ja viimeisimmäksi Lily talksiin puhumaan kameralle siitä, miten tärkeää visuaalisuus on blogeissa. Harrastuksesta on tullut vähän niinkuin sivuduuni.

Käytän blogiin paljon aikaa ja voimavaroja, mutta tykkään siitä myös tosi paljon.

Nyt haluaisinkin tietää, MISTÄ SINÄ lukijana TYKKÄÄT? Mitä lisää, mitä ehkä vähemmän, mikä on ollut parasta ja mikä ihan tyhmää? Millainen voisi olla Visual Diaryn tulevaisuus?

—–

Kaikkien palautetta antaneiden kesken arvon yhden ihanan kirjan. Hanna Sumarin Välipalat – Virtaa superfoodeista on kaunis ja fiksu kirja terveellisistä välipaloista. Sen ulkoasusta vastaa Musla -blogin Kirsikka Simberg, joten kirja näyttää myös oikein kivalta.

Arvon kirjan vappuaattona, 30.4. Vastaathan siis siihen mennessä. (Arvonta koskee vain Suomea).

IMG_9936.JPG

IMG_9934.JPG

Kommenteista kiitän jo etukäteen.

—–

 

Kommentit (31)
  1. Olen jo myöhässä arvonnan suhteen, mutta ajattelin kuitenkin kantaa korteni palautekekoon! Pidän blogistasi ihan hirmuisesti, sillä se on mukava sekoitus huumoria, mutkatonta asennetta ja kiinnostavia, monipuolisia aiheita. Tunnut myös kirjoittavan blogia omana itsenäsi, ja monesti juttuja lukiessa tuntuukin melkein siltä, kuin lukisi vanhan ystävän kirjoituksia. En osaa sanoa, mitkä aiheet minua eniten kiinnostavat, sillä pidän niistä kaikista ja etenkin siitä, että kirjoitat vähän milloin mistäkin – omasta elämästäsi, tapahtumista, muodista, elokuvista ja niin edelleen. Samaan ammattikuntaan kuuluvana minua kiinnostaisi lukea myös enemmän työstäsi ja ajatuksistasi omaan luovuuteesi liittyen.

    Summasummarum, jatka samaan malliin! 🙂

  2. Olen tuore lukijasi, muutaman kuukauden seuraillut ja kahlannut vanhojakin postauksia. Yllätyin, kun jossakin yhteydessä määrittelit blogisi sisustusblogiksi, koska loppujen lopuksi sitä asiaa on sisällöstä aika pieni osa. Suurena sisustusfanina kaipaisinkin lisää juttuja aiheesta!
    Kiitos inspiroivasta blogista, olen itsekin graafinen suunnittelija, mutta tällä hetkellä kotiäitinä, ja saan jutuistasi ihanan tuoreen tuulahduksen siitä, mitä visuaalisella alalla tapahtuu!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *