Hellemeikit ja aurinkosuojat

IMG_8694.JPG

Viime kesän jälkeen huomasin sen: aurinko vanhentaa. Olen aina näyttänyt vähän ikääni nuoremmalta (kiitän tästä hyviä geenejä, tunnollista ihonhoitoa ja päivittäistä pannullista vihreää teetä). Viisi kuukautta auringonpaistetta näkyi kuitenkin syksyllä ihossa.

Silloin päätin: ensi kesänä olen supervarovainen auringon kanssa.

Käytän paljon luonnonkosmetiikkaa, josta aurinkosuojat usein puuttuvat. Suosimissani mineraalimeikeissäkään sitä ei ole tarpeeksi tänne Lissabonin aurinkoon. Ihoni on myöskin rasvainen ja kiiltelee helposti, joten se että laittaisi aurinkorasvaa iholle ennen meikkiä, ei vaan toimi. Ja kun on vihdoin löytänyt toimivat voiteet ja meikit, ei haluaisi taas hankkia uusia kesäksi. Kunpa voisi käyttää samoja tuotteita läpi vuoden ja niissä olisi kaikissa aurinkosuoja, eli ei tarvitsisi edes ajatella koko asiaa, ajattelin taas tänä keväänä. 

Tässä vaiheessa oli pakko laajentaa luonnonkosmetiikan ulkopuolelle. Toivomani asiat löytyivät nimittäin eräältä tuotesarjalta, mutta luonnonkosmetiikkaa se ei ole. Tuotteet eivät kuitenkaan sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita eikä parabeeneja, se riittää minulle.

IMG_8696.JPG

Tämän kesän repertuaariin kuuluu kolme tuotetta Dermalogicalta, joillaa suojaan kasvojeni ihoa. Tämä antaa minulle myös kolme eri vaihtoehtoa erilaisiin kesämeikkaustarpeisiin.

IMG_8692.JPG

Puistoon:

Hengailen kesällä paljon puistoissa, toisinaan varjossa, toisinaan auringossa. Kun en varsinaisesti ota aurinkoa, mutta se kuitenkin porottaa taivaalta, riittää naamalle perussuoja. Sheer Tint on sävyttävä päivävoide joka sisältää SPF20 -suojan. 

Käytän tätä usein Lumenen Skin tone perfectorin kanssa. 

IMG_9036.JPG

IMG_8693.JPG

Rannalle:

Jos menen rannalle ja tiedossa on todella paljon aurinkoa (ja myös halu saada vähän väriä) en halua meikata juurikaan. Dermalogican Solar Defence Boosterissa on aurinkosuoja SPF50 ja sitä voi käyttää kosteusvoiteena sellaisenaan tai sekoittaa päivävoiteeseen, meikkivoiteeseen tai BB-voiteeseen.

Voin siis käyttää suosikkivoiteitani läpi vuoden ja tehdä niistä aurinkosuojan sisältäviä muutamalla tipalla tätä. Nerokasta!

IMG_9034.JPG

IMG_8698.JPG

Peruspäivään:

Kun ihossa alkaa olla jo sävyä, suojaan pääasiassa nenän ja otsan aluetta, ne kun aina kärähtävät helpoiten. Dermalogican Skinperfect Primer sisältää SPF30 suojan ja se toimii hyvin mineraalimeikin alla. Olen kärsinyt ikuisesti ihon kiiltelystä, mutta tässä ehkä paras testaamani primeri: vaikka olisi helle, nenä ja otsa eivät ala kiillellä.

IMG_9035.JPG

Entä koko kropan suojaaminen sitten? Sen teen luonnonkosmetiikalla. Tästä lisää vähän myöhemmin.

—-

Dermalogican tuotteet sain testiin blogin kautta. 

Madaran Nokkosvoiteesta olen kirjoittanut täällä, sekä Everyday Mineralsista täällä. 

—-

Loving these products I got from Dermalogica for protecting my skin in the sun. 

 

Kommentit (8)
  1. Minä olen käyttänyt tuota primeria tuubillisen, toisen aloitin juuri. Tuntuu tosi ihanalta iholla! Enkä ole sen päälle paljoa meikkaillut tai toisaalta palanutkaan -vaikka juuri olen Kaliforniassa lomalla (pohjoisessa tosin…).

    1. Joo, se on kyllä todellinen skinperfector nimensä mukaisesti 🙂 Eikä ala nenä kiiltää!

      Ihanaa lomaa Kaliforniaan! 

       

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *