Hyttysenpuremia ja muita kolmen erissä esiintyviä asioita

 

 

5FC48EDF-4415-4B50-A534-972A91418589.JPG

 

Lissabonilaiset minikokoiset hyttyset ilmestyvät aina helteellä.

Ne ovat läpinäkyvän beigen värisiä ja syövät jostain syystä ihooni aina kolmen pienen punaisen paukaman rivistön. Minulla on sellaisia paukamia kolmen riveissä nyt käsivarressani, nilkassani ja takapuolessani. 

Makaan puistossa eräänä iltapäivänä ja raavin kolme kertaa kolmea puremaa vimmatusti. 
On kolmas elokuuta. 

Minulla on Lissabonissa myös kolme ihmistä, joista voisin käyttää nimitystä ystävä. Yksi heistä on äkkipikainen meksikolainen, joka käyttäytyy tuuliviirimäisellä tavalla. Yksi heistä on portugalilainen, joka käyttäytyy suht normaalilla tavalla. Yksi heistä on suomalainen, sellainen ihanan helppo suomalainen. 

Minulla on kolme rahapuuta. Ne muuttavat väriä auringossa ja vaihtelen niitä aina ikkunalaudalta hyllyn päälle ja takaisin. 

Minulla on kolme entistä poikaystävää. Sellaisista ihan oikeista parisuhteista, joissa on eletty arkea ja yhteistä elämää ja jollaisia ei enää tässä maailmassa taida olla tarjolla. 

 

A114E247-6F81-4D48-B9D4-C925CC3F877E.JPG

 

Minulla on ollut elämäni aikana kolme iphonea. Yhtäkään niistä en ole ostanut omilla rahoillani; ne ovat tulleet töistä, kavereilta ja ex-pomolta. En ikinä maksaisi puhelimesta sellaisia summia kun iphonet maksavat. 

Olen muuttanut kolme kertaa uuteen kaupunkiin sillä tavalla, etten ole tuntenut sieltä oikeastaan kun yhden ihmisen. Ne ihmiset jotka eivät ole koskaan muuttaneet sillä tavalla, eivät yleensä ymmärrä miten kauan kestää rakentaa elämä ihan alusta uuteen paikkaan. 

Kolme vuotta. Olen ollut Lissabonissa kolme vuotta ja kohta sen päälle kolme kuukautta. 

Olen ollut tosi ihastunut Lissabonissa kolmeen mieheen. 

Noiden kolmen vuoden aikana oppinut että kolmenkymmenenkolmen asteen lämpötila on aika passeli. Neljäkymmentäneljä sitä vastoin ei. 

Kolme vuotta sitten Lissabonista sai eurokaksikymmentä maksavia viinilasillisia. Nykyisin ei. 

Minulla on kolme silkkitoppia, joista valitsen lähes joka aamu yhden päälleni. Kun on kolmekymmentäkolme astetta lämmintä, ne kuivuvat pyykkinarulla keskimäärin kolmessakymmenessä minuutissa. 

Juotuani kolme lasia viiniä olen yleensä vähän hauskempi ihminen. 

 

000A019C-8008-4F48-A7AA-0038DAB11027.JPG

 

Minulla on aina kolmen tunnin välein nälkä.

Minulla on kolme vitsiä, joiden ajatteleminen saa nauramaan aina:
1) Klassikko banaani korvassa -vitsi.
2) Jostain lukemani Suomessa asuvan ulkomaalaisen kertoma tarina siitä, miten hän luuli että maassamme tosi monen etunimi on Tosiaan, koska niin moni esitteli itsensä sanomalla: Olen tosiaan Virtasen Leena.
3) Smoking prohibited. Fine, 300€ -vitsi Tiia Rantasen kertomana. Sillä tavalla että Ok, fine, jos nyt on ihan pakko polttaa sitä röökiä niin anna 300€ ja polta. It´s fine!

 

 

 

Tuntuu että kesä (vaiko instagram) on vaikuttanut siihen,
ettei kukaan enää kommentoi blogitekstejä.
Kerro siis mulle kolme asiaa, ihan mistä vaan. Ilahtuisin kovasti!

 

 

 

—-

 

 

 

 

Blue August. 

 

 

 

 

 

 

—-

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (37)
 1. 1. Olen ollut kymmenen vuotta ja kolme kuukautta työelämässä valmistumiseni jälkeen enkä edellenkään tiedä mitä haluan tehdä isona

  2. Jos minulla ei olisi lasta ja koiraa, muuttaisin Portugaliin tai Espanjaan. Masennun aina syksyisin, en ”masentaa tää pimeys ja kylmyys ja vesisade”-masennukseen, vaan siihen pelottavaan, kaiken nielevään mustuuteen joka itkettää koko ajan.

  3. Toisaalta mietin että sekä koirallani että lapsellani on passi, ja luultavasti kadun koko loppuelämäni pelkuruuttani jos en muuta johonkin missä meressä voi ainakin kastella varpaita vuoden ympäri. Onnellisuus ei välttämättä löydy muualta, mutta ehkä sen havaitseminen arjen keskeltä on helpompaa jos on aikaa hengähtää.

  1. Jos yhtään lohduttaa, mäkään en vielä oo ihan varma mitä oikeasti haluaisin tehdä isona! Se vaihtelee päivästä riippuen 🙂

   Ja TÄÄ Onnellisuus ei välttämättä löydy muualta, mutta ehkä sen havaitseminen arjen keskeltä on helpompaa jos on aikaa hengähtää
   on ihanansti sanottu!!!!

 2. Kun aloin kirjoittamaan tätä kommenttia, oli tätä kirjoitusta kommentoitu 33 kertaa ennen minua.

  1. Haha, hyvä sattuma. Kiva kun kommentoit 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *