Ite tein

IMG_4749.jpg

Olin vuosikausia varma, että minusta tulee tekstiilisuunnittelija. Ei tullut kuitenkaan, tuli graafikko.

Mutta edelleen yksi ihanimmista asioista on sekoitella oikeaa sävyä muovikipossa, painaa se kankaalle seulan avulla ja se fiilis, kun sen seulan nostaa ylös: OH! Siitä tuli mahtava!

Kaivoin kaapista kolmisen vuotta sitten painamani pöytäliinan joka mätsäsikin yllättävän sujuvasti viime syksyisellä astiakurssilla tekemiini astioihin. Aamupalakattauksen kruunasi ihana valo, joka johtuu vaan siitä, että ulkona on vihdoin kesä!

IMG_4751.jpg

IMG_4754.jpg

IMG_4755.jpg

IMG_4756.jpg

IMG_4757.jpg

IMG_4758.jpg

IMG_4760.jpg

IMG_4762.jpg

IMG_4763.jpg

IMG_4764.jpg

Ennen kun aloin itse bloggaamaan, ihmettelin bloggaajien tapaa laittaa sata kuvaa samasta asiasta. Nyt ymmärrän: kun tila ei ole rajallinen, on kiva tunkea niin monta kuvaa kun vaan voi.

Ja nyt tuli kamala into mennä jonnekin, missä mahtuu painamaan kangasta. Oliskohan tarjolla jotain kesäkurssia?

—–

This tablecloth I made a few years ago matches perfectly with the teapot and plates I made last fall. And the morning light just matches with EVERYTHING!

 

Kommentit (10)
  1. Olin viime syksynä pariin otteeseen Kaksitvån posliininkoristelukurssilla. Lisää tietoa täältä: http://www.lily.fi/blogit/visual-diary/kaksitvan-posliininmaalauskurssilla

     

    Tietääkseni samantyyppistä matskua voi käyttää ihan kotiuunissa poltettavillekin astioille.

  2. Mä ihastuin sun astioihin ! Miten/millä sä oot tehnyt ne? Varsinkin kannu <3 Niin söpöt (ja on liinakin). Niin, ja mä taas tykkään kun on monta kuvaa. Ja läheltä ja kaukaa ja eri kulmista! 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *