Kaikki kesäihon tarvitsema

 

En ole varmasti ainoa, joka on lopen kyllästynyt kosmetiikkakuviin, jotka ovat aina ihan samanlaisia:
ylhäältäpäin kuvatut purkit vieressä kukkasia.

Mutta miten muutenkaan sitä puteleita kuvaisi?

namaiot.jpg

 

 

Ehkä sitten näin: savinaamio naamaan ja kämppiksen kauniin lampun alle pousaamaan? (Mikä siinä muuten onkin, että savinaamio naamassa on AINA pakko ottaa pari selfietä?)

 

Asiana oli siis tämä: Lissabonin kesä on ihana, melkeinpä täydellinen, mutta iholle se on aika kova paikka. Toki naama tykkää auringosta ja lämmöstä, mutta epäsäännölliset elämäntavat (lue: ranskiksia lounaaksi), meressä lilluminen ja muu sellainen ei välttämättä tee iholle vain hyvää.

Kesällä turvaudunkin tähän kolmikkoon: Madaran kolme eri naamiota. Peel kuorintaan, Detox näppyalueelle ja SOS auringon kuivattamalle iholle.

Teen usein myös doublemaskingin näillä: detox kasvojen t-alueelle ja sos poskille.

 

Kaikken tärkein viime vuosina oppimani ihonhoitokikka eivät kuitenkaan ole naamiot, vaan kasvovesi, josta olen kirjoittanut ennemminkin. Ilman kosteuttavan kasvoveden käyttöä hyvätkään voiteet ja seerumit eivät pääse imeytymään ihoon, jos se on pintakuiva (kuten itselläni). Aloitettuani säännöllisen kasvoveden käytön ovat naamastani kadonneet myös kokonaan miliumit (ne valkoiset näppylät, jotka pitää puhkaista neulalla). Kasvovesiä olen käyttänyt moneltakin merkiltä, mm. Mossan, Madaran ja Flow:n ovat olleet hyviä. Luomua, mutta ei pahan hintaista.

 

*SOS ja Detox-naamiot sain testiin blogin kautta. Kiitos!

 

—-

 

Loving these face masks by Madara

*Sos and Detox ones gifted

 

 

 

Kommentit (4)
 1. Mulla menee Madaran tuotteista naama aina ihan turvonneeksi, tosi allergisoivaa herkälle iholle. Mutta suosittelen absolutionin kosteuttavaa ja syväpuhdistavaa naamiota, taitaa olla nyt Jolien alessa?

  1. Ohoh, onpa kumma! Mulla on kans tosi herkkä iho reagoimaan vähän kaikkeen, mut Madaran tuotteet on käyneet mulle tosi hyvin. Nää on mystisiä juttuja, toiselle käy toiset ja syitäkin on vaikea eritellä.

   Kiitos vinkistä, en ookkaan testannut Absoulutionilta vielä mitään 🙂

 2. Miten iho on reagoinut tuohon peel-naamioon Lissabonin auringossa? Itse pistän purkin kesäksi hyllylle, koska ohjeissa sanotaan, että naamion jälkeen ei saisi olla auringossa kahteen viikkoon? Onkohan tämä ohjeen varotoimi siis ihan turha?
  Kiitos virkistävästä blogista 🙂

  1. Hui, en ole huomannut tuollaista ohjeistusta ollenkaan :O
   Olen käyttänyt ko. naamiota kaksi vuotta viikottain enkä ole huomannut mitään ongelmia auringon kanssa…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *