Oksennusmekossa

IMG_4771.jpg

Postasin pari kuukautta sitten siitä, miten parhaat vaatekappaleet on yleensä niitä, jotka saavat erisnimet. Tätä mekkoa yksi mies nimitti oksennusmekoksi ja sitä se sitten on varmasti ikuisesti.

Kolme vuotta sitten Lontoolaisen sivukujan sample salesta ostettu mekko oli ensin ihan väärän kokoinen, siinä oli hihat ja niin isot etutaskut, että näytin D-kuppikokoiselta. Se oli kuitenkin niin halpislöytö ja outo että se oli saatava. Vuosikaudet mekko odotteli kärsivällisenä kaapissa, mutta eilen juuri huollosta tullut ompelukone teki siitä selvää. Kuosihan on kyllä aika hurja ja ymmärrän ne oksennusvibat, mutta luulen että tälle tulee tänä kesänä käyttöä.

IMG_4773.jpg

1400562226.614995.67.JPG

IMG_4774.jpg

Olin eilen aivan ihmeissäni siitä, miten kaikki muut olivat osanneet varautua pukeutumisellaan hellepäivään. Itse pukeuduin pitkiin housuihin ja jakkuun ennusteen mukaan joka lupasi +17. No kävikin sitten ilmi, että olen tässä pari viikkoa katsonut Kööpenhaminan lämpötiloja. Pelkkiä niitä numeroita, en esimerkiksi sitä vieressä olevaa karttaa. Että näin.

—–

When I bought this dress, one guy named it the throw-up-dress. Don´t care, love it anyway.

Kommentit (4)
 1. Ooh, mitä ihanaa ihmistuntemusta 🙂

  Persikkasävyt on tosiaankin mun juttu. Kiitos vinkkauksesta!

 2. Moi!

  Tää on ehkä vähän hassua, mutta oli pakko tulla vinkkaamaan 😀 Ostin uuden kynsilakan ja olen nyt pari päivää fiilistellyt sen hienoutta ja hauskuutta. Eilen tuli yhtäkkiä mieleen, että täähän on ihan visual diaryn Saaran väristä (eikös persikka ookin vähän sun juttu?). Joten jos ”urban style” (heh) kiinnostaa kynsissä, tässä on kiva lakka! Näyttää paremmalta livenä, mukavan maaliroiskeiselta. 

  [[{”fid”:”360715″,”view_mode”:”media_original”,”type”:”media”,”attributes”:{”height”:”363″,”width”:”449″,”class”:”media-element file-media-original”}}]]

   

   

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *