Rakkaudesta, ihanasti

 

Oh Antti Holma,

ehkä yksi maailman hauskimmista miehistä, ajattelin eräänä iltana maatessani joogamatolla auki olevan ikkunan vieressä, venyttämässä juurikin niitä kipeitä takareisiäni. 

(Asioita joita en arvosta Lissabonissa: aina kun teen töitä/venyttelen/yritän nukkua tai teen jotain muuta järjellisen aikuisen hommaa ikkuna auki, joku polttaa pilveä suoraa ikkunani alla).

 

2018_07_12_5c0a153e47753_1120.jpg

 

Antti Holman Auta Antti!-podcastia on linkkailtu ahkeraan omassa (some)lähipiirissä, mutta vasta Suuri rakkausjakso sai mut kuuntelemaan sitä. Olen podcastien kanssa muutenkin sellainen, etten kuuntele niitä juuri koskaan, mutta sitten joka kerta kun kuuntelen, ajattelen: nyt lopetan ainaisen Netflixin tuijottamisen ja alan VAAN kuunteleen fiksuja podcasteja. Nojoo, eihän se ihan niin mene. 

Nyt  tosin lisään kuuntelulistalleni tämän podcastin muutkin jaksot. Ihanaa puhetta rakkaudesta, vähän eri tavalla kuin yleensä. Antti Holma on kuuluisuudestaan huolimatta ihanan samaistuttava tavis, joka uskaltaa puhua asioista vähän eri tavalla kuin muut. Siksi sinänsä kulunut aihe, kuten juuri rakkaus, sai tässä hieman uusia näkökulmia.

Ylempi kuva Antista: Radio Nova

 

suhteet rakkaus podcastit
Kommentit (2)
  1. Antti on niiiiin ihana! Juurikin ehkä se, että kuuluisuudestaan huolimatta se on niin tavis ja höpisee kaapissaan tavoilla, joilla ihan jokainen ei asioita sanoisi. Raikasta ja kuitenkin täyttä asiaa, naurattavan ja itkettävän rehellisesti.

    https://naissanelioissa.wordpress.com

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *